Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
tærte med laks, spinat og fennikel

Opskrift: Nem tærte med laks, spinat og fennikel

Af Christina Petersen-Bønding | Ernæringsekspert
Når aftensmaden skal gå hurtigt, men stadig være lækker, er tærte altid en sikker vinder. Få opskriften på en tærte fyldt med laks og spinat

Når aftensmaden skal gå hurtigt, men stadig være lækker, er tærte altid en sikker vinder. Her finder du opskriften på en tærte fyldt med laks og spinat, som har fået selskab af dild og fennikel der med sin lakridsagtige smag, giver tærten det helt rigtige twist. 

Med Maizenas grove tærtedejsmix kan du hurtigt bikse en tærte sammen til aftensmaden. Tærtedejsmixen kræver kun at du tilsætte vand, ælter den sammen og ruller den ud. Tærtedejsmixen skal ikke hæve, og er nem at rulle ud. 


Du skal bruge (1 tærte): 

Tærtebund

1 pakke maizena grov tærtedej

1 ¼ del lunkent vand

Smør til at smøre tærteformen med


Fyld

½ fennikel 

250g frisk spinat

200g røget laks 

4 æg

3 dl 2% græsk yoghurt

¼ tsk. muskat 

1 tsk. salt 

Friskkværnet peber

1 håndfuld frisk dild

1 frisk mozzarella 

Olie til stegning

Udstyr: Tærteform (27 cm i diameter)


Fremgangsmåde

Tærtebund

Tænd ovnen på 200 grader varmluft. 

Kom den grove tærtedejsmix i en sål og tilsæt 1 ¼ dl lunkent vand. Ælt det hele godt sammen til dejen er fast. Rul dejen ud på et køkkenbord med en kagerulle så den er ca. 28 cm i diameter. 

Smør tærteformens bund og sider med smør og kom dejen ovenpå så den dækker tærteformen. Prik huller i bunden med en gaffel. 


Fyld

Skyld og snit fennikel fint evt. med et mandolinjern. Svits fennikelskiverne på en varm pande med olie indtil de er bløde. Skyld den friske spinat og kom den på panden. Lad det hele falde sammen, krydr’ med lidt salt og peber og kom det i en sigte, hvor væden presses fra. 

Kom æg, græsk yoghurt, revet muskatnød, hakket dild samt salt og peber i en skål og pisk det hele godt sammen med et piskeris. 

Skær den røgede laks i grove skiver. Kom nu de svitsede grøntsager i bunden af tærtebunden, dernæst æggeblandingen, laksestykkerne og top med strimler af mozzarella. 

Bag tærten ved 200 grader i ca. 35 minutter til den er gyldenbrun. Lad tærten afkøle og top den med frisk dild. 

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem