Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
opskrift på Mexi Bowl

Opskrift: Mexi bowl

Af Christina Petersen-Bønding | Ernæringsekspert
"Lav din egen mexibowl, en lækker mexikansk inspireret salat med sunde sager med masser af smag, sprøde grøntsager, spicy kød og cremede toppings"

Lav din egen mexibowl, en lækker mexikansk inspireret salat fyldt med sunde sager med masser af smag, sprøde grøntsager, spicy kød og cremede toppings. Salaten tager ikke lang tid at lave og ingredienserne samles i en ”bowl” så den får et super appetitligt udtryk. 

Du kan sagtens variere din mexi bowl og erstatte de forskellige grøntsager med hvilke du bedst kan lide eller er i sæson. Det kunne eksempelvis være fintsnittet kål eller bagte søde kartofler. Sorte bønner kan også tilsættes bowlen for at skabe mere fylde og kødet kan skiftes ud med kylling. Det er masser af muligheder. 


Du skal bruge (2 portioner): 

2 dl rød quinoa 

100g optøede eddermame bønner

1 lille dåse majs 

½ rød peber 

5 cm agurk 

1 håndfuld bønnespirer

450g 4-7% hakket oksekød 

2 spsk. salsa

2 tsk. Mariager chipotlesalt 

½ tsk. cayennepeber 

Friskkværnet peber 

Olivenolie til stegning 


Topping: 

Guacamole 

1 ½ avocado 

1 spsk. frisk limesaft 

½ tsk. cayennepeber 

1 tsk. salt 

Friskkværnet peber 


Chipotle skyr

4 spsk. skyr

2 tsk. Mariager chipotlesalt 

½ tsk. cayennepeber 

1 tsk. sød paprika 

Frisk mynte eller koriander


Fremgangsmåde

Skyld quinoaen og kom den i kogende vand. Tilsalt salt og kog ved svag varme i 15-20min under låg. Hæld vandet fra quinoaen i en sigte. 

Imens quinoaen koger skyldes alle grøntsager og agurk samt peberfrugt snittes i lange tynde strimler. 

Kom olivenolie på en pande og steg det hakkede kød. Krydr’ med salsa, chipotle salt, cayennepeber og friskkværnet peber. Smag til og krydr’ yderligere efter smag. 


Guacamole

Rør guacamolen sammen ved at mose avocadoen med en gaffel sammen med limesaft og krydr’ den med cayennepeber, salt og friskkværnet peber. 


Chipotle skyr

Rør dernæst chipotle skyren sammen ved at blande skyr med chipotle salt, cayennepeber og sød paprika. 

Anret nu grøntsager og kød i små portioner i to dybe tallerkener eller skåle. Top med 1 spsk. guacamole, 1 spsk. chipotle skyr og frisk mynte eller koriander. 

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem