Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Mandelsmør

Mandelsmør med chokolade

Af Christina Petersen-Bønding | Ernæringsekspert
Mandelsmør er fyldt med mange gode fedtstoffer, og smager dejligt ovenpå brød, grød og yoghurt. Sammen med chokolade bliver mandelsmør ekstra deluxe

Mandelsmør er fyldt med en masse gode fedtstoffer, og smager dejligt ovenpå brød, grød og yoghurt. Sammen med chokolade bliver mandelsmørret ekstra deluxe. 

Det er virkelig nemt at lave sin egen mandelsmør. Alt det kræver er at du blender ristede mandler til en blød og cremet masse. Du kan både spise mandelsmørren med eller uden chokolade. 

Til en portion mandelsmør skal du bruge:

150 g mandler

20 g 70% chokolade

Fremgangsmåde

Rist mandlerne i ovnen ved 175 grader varmluft i 10 minutter til de er gyldenbrune. 

Blend mandlerne i en minihakker eller foodprocessor. Der skal blendes i et godt stykke tid før mandelmassen går fra at være grynet til blød og cremet. 

Smelt chokoladen i en mikroovn eller over et vandbad. Tilsæt den smeltede chokolade til mandelmassen og blend igen indtil massen er ensartet. 

Hæld mandelsmørren på glas. 

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem