20. Maj 2018

Opskrift: 2 hurtige bruschetta - når det skal være nemt men lækkert

Af ernæringsekspert christina petersen-bønding
Bruschetta er super nemme at lave, fordi de er lavet på sprøde Bruschette Bites med både pizza og basilikum pesto smag.
Bruschetta

På en varm sommerdag er disse små brushetta perfekte som en lille appetizer. De er super nemme at lave, fordi de er lavet på sprøde Bruschette Bites med både pizza og basilikum pesto smag. På den måde kan du på et kvarter lave to lækre bruschetta, som syner af, at du har stået i køkkenet i flere timer, end du rent faktisk har. 

De to varianter består af en med gedeost, rosmarin og jordbær bruschetta med en sød akaciehonning samt en med rygeost, radise og purløgs. Du kan altid have Bruschette Bites liggende i skabet og lave mange forskellige bruschetta varianter med alt fra stegte svampe med persille til den klassiske med friske tomater, basilikum og parmesan. Det eneste man skal være opmærksom på er at de skal laves umiddelbart før de skal spises, så de ikke bliver bløde. 


Du skal bruge (24 små bruschetta): 

Bruschetta med gedeost, rosmarin og jordbær (12 stk.)

Brushette Bites med basilikum-pesto smag

½ pakke gedeost

3 jordbær

Frisk eller tørret rosmarin

Akaciehonning


Fremgangsmåde

Kom Brushette Bites på et fad. Skær tyndeskiver af gedeost. Sørg for at skylle kniven mellem hver skive, så du får fine skiver der ikke går i stykker. Top Brushette bidderne med gedeost, 1 skive jordbær, frisk eller tørret rosmarin og lit akaciehonning. 

Bruschettaerne nydes med det samme. Hver obs på at de bliver bløde hvis de forberedes for mange timer før de skal spises. 



Bruschetta med rygeost, radise og purløg (12 stk.)

Brushette Bites med pizza smag

2 spsk. rygeost

2 spsk. skyr

Radiser

1 håndfuld frisk purløg


Fremgangsmåde

Kom Brushette Bites på et fad. Rør rygeost og skyr sammen. Top Brushette Bites med rygeost blandingen, en ½ skive radise og friskskåret purløg. 


Relaterede produkter

Velkommen til Luxplus