Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
opskrift på hjemmelavede knækbrød

Opskrift: Hjemmelavet knækbrød

Af Christina Petersen-Bønding | Ernæringsekspert
Knækbrød lavet fra bunden med masser af sunde kerner og frø. Denne opskrift er lavet med Urekrams Bagemix.

Knækbrød lavet fra bunden med masser af sunde kerner og frø. Denne opskrift er lavet med Urekrams Bagemix, men kan også sagtens erstattes af andre frø og kerner. 

Knækbrødene er nemme at lave, og kan holde sig i lang tid i en lufttæt beholder. Spis dem som en eftermiddagssnack eller som tilbehør til salater. 


Du skal bruge (28 stk):

35 g havregryn

260 g Urtekram Bagemix (eller en blanding af hørfrø, solsikke- eller græskarkerner)

175 g hvedemel

40 g rugmel

1 tsk. bagepulver

1 tsk. salt

2 dl vand

 1,25 dl olivenolie 


Tilbehør: 

Hasselnøddecreme


Fremgangsmåde

Ælt dejen godt sammen. Del den i to og rul den ud med en kagerulle mellem to stykker bagepapir til ca. 2 mm tykkelse. Skær de to deje ud i 14 firkanter. Kom dem på to bageplader og bag dem i ovnen ved 180 grader varmluft i 30 minutter. Lad knækbrødene afkøle, knæk dem fra hinanden og top dem med hasselnøddecreme, ost eller spis dem som de er.


Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem