Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Golden milk

Opskrift: Golden latte

Af Christina Petersen-Bønding | Ernæringsekspert
Golden latte har virkelig fundet sin vej frem, og det er med god grund, for den er spækket med gode vitaminer og mineraler.

Golden latte, også kaldet turmeric latte, er en cremet, varm gurkemeje drik som ikke kun smager magisk, men som også er fyldt med masser af smag fra krydderier som kanel, vanilje, kardemomme, ingefær og gurkemeje.  

Golden latte har virkelig fundet sin vej frem, og det er med god grund, for den er spækket med gode vitaminer og mineraler. Du kan lave drikken på alle typer af mælk, men denne her er lavet på en usødet mandelmælk, da den bidrager med en dejlig sød smag. 

Drikken er nem at lave, og du kan sagtens lave en større portion og varme den op, når du har lyst til en kop. 


Opskrift på Golden Milk

Du skal bruge (1 glas):

2 ½ dl usødet mandelmælk (kan erstattes med havremælk eller komælk)

1/2 tsk. kanel

1 knivspids vaniljepulver 

3 hele peberkorn 

1 tsk. akaciehonning 

10g frisk ingefær 

10g gurkemeje (eller 1 1/2 tsk. gurkemejepulver)

3 kardemomme kapsler (eller ½ tsk. stødt kardemomme)


Fremgangsmåde

Kom mandelmælk, kanel, vaniljepulver, peberkorn og akaciehonning i en gryde. Skræl ingefær og gurkemeje med en teske og riv det fint på et rivejern. Knus kardemommekapslerne og kom det hele i gryden. Varm mælken op og rør ingredienserne godt sammen med et piskeris. Lad det koge op og pisk, så det bliver skummende. Si mælken, kom den i et glas og nyd den.


Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem