Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Chokoladebrud

Opskrift: Chokoladebrud

Af Christina Petersen-Bønding | Ernæringsekspert
"Chokoladebrud er en lækker hjemmelavet snack, som er virkelig nemme at lave og kan varieres på alle mulige måder."

Chokoladebrud er en lækker hjemmelavet snack, som er virkelig nemme at lave og kan varieres på alle mulige måder. Det eneste det kræver er at smelte chokolade, vende hakkede nødder og bær heri, lade det størkne og skære det ud i mundrette stykker. 

De smukke farver af pistacie og frysetørrede granatæblekerner gør chokoladen virkelig deluxe. En lækker snack at servere for sine gæster, som syner af meget mere end det kræver. 


Chokoladebrud

Du skal bruge (1 stort glas): 

200g mørk chokolade (jeg brugte en sukkerfri mørk chokolade fra Diablo)

200g nødder (jeg bruger cashewnødder, pistacienødder og mandler)

50g gojibær 

30g frysetørrede granatæblekerner 

Topping: frysetørrede granatæblekerner 


Fremgangsmåde 

Smelt chokoladen over et vandbad. Rist nødderne på en pande og hak dem groft. Rør nødder, gojibær og granatæblekerner i den smeltede chokolade. Kom blandingen i en kvadratisk form med bagepapir. Drys med frysetørrede granatæblekerner og lad det størkne i køleskabet en times tid. Hak chokoladebrud ud i ønskede stykker og opbevar dem i en lufttæt beholder. 

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem