Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Opskrift: Broccolisuppe

Opskrift: Broccolisuppe

Af Christina Petersen-Bønding | Ernæringsekspert
"Suppe er et hit når vejret er koldt og vådt udenfor, og denne her er endda fyldt med masser af gode vitaminer"

Suppe er et hit når vejret er koldt og vådt udenfor, og denne her er endda fyldt med masser af gode vitaminer fra broccolien som indeholder både A-vitamin, beta-caroten, K-vitamin, folinsyre, C-vitamin, kalium, calcium, magnesium og fosfor. Udover de mange vitaminer og mineraler har broccoli et lavt kalorieindhold, og suppen er derfor oplagt for dig, som gerne vil indtage lidt færre kalorier. 


Broccolisuppe 

Du skal bruge (2-3 personer): 

2 mellem broccoli

2 tsk. havsalt

1 tsk. frisk eller tørret timian 

Friskkværnet peber

½ tsk. cayennepeber

5 dl kogevand fra broccolierne 

Tilbehør: Rødbedechips, ristede græskarkerner serveret med sprødt knækbrød 


Fremgangsmåde

Skær broccolistokken af og knæk broccolibuketterne fra hinanden. Kom dem i kogende vand med salt i så vandet dækker. Lad dem koge i 3-4 minutter. Hæld vandet fra og gem vandet!

Kom broccolibuketterne i en blender og blend dem sammen med timian, salt, peber, cayennepeber og 5 dl kogevand. Tilsæt mere kogevand, hvis du ønsker en tyndere konsistent og mindre hvis du ønsker en tykkere konsistens. Smag suppen til. 

Top broccolisuppen med rødbedechips, græskarkerner og sprødt knækbrød.


Rødbedechips

Du skal bruge (1 bradepande):

2 rødbeder

Salt 


Fremgangsmåde

Skær rødbederne i meget tynde skiver. Gerne med et mandolinjern, hvis du ejer sådan et. Fordel stykkerne på en bageplade med bagepapir og drys med salt. Bag dem i ovnen ved 150 grader i ca. 45 minutter indtil de er sprøde. Lad dem køle af. 

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem