Medlemsfordele:

Alt til medlemspris

Fordele der vokser

Gratis fragt

Nem adgang til nyt

Medlemsfordele:

Alt til medlemspris

Fordele der vokser

Gratis fragt

Nem adgang til nyt

Bagt græskar med feta

Opskrift: Bagt græskar med feta

Af Christina Petersen-Bønding | Ernæringsekspert
Her bages græskarrene søde i ovnen og toppes med saltet feta, sprøde boghvedekerner og frisk persille. Et skønt tilbehør til alverdens retter.

Det milde græskarkød, har brug for masser af krydderier og smagfuldt tilbehør. Her bages græskarrene søde i ovnen og toppes med saltet feta, sprøde boghvedekerner og frisk persille. Et skønt tilbehør til alverdens retter.


Du skal bruge (4 personer):

300 g hokkaido græskar

1 dl boghvedekerner

Olivenolie

Salt

150 g Puk feta

1 håndfuld persille


Sådan gør du

Skyld græskarret grundigt, skær dem i skiver og kom dem på en bageplade med bagepapir. Kom lidt olivenolie og salt på og bag dem i ovnen ved 180 grader varmluft i 20 minutter. 

Rist boghvedekernerne på en tør pande i 3 minutter. 

Kom græskarstykkerne på et fad, top med feta, friskhakket persille og ristede boghvedekerner.