Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Naturlig og hurtig hverdags makeup

Naturlig og hurtig hverdags makeup

Af Sandra Schjerning | Influencer
Naturlig og hurtig hverdags makeup. Foundation, concealer, bryn, mascara, blush og færdig. Nemt og pænt!

Hører du også til gruppen af kvinder, der ikke gider stå 2 timer tidligere op for at lægge makeup inden arbejde eller studie? I mit hverdags look bruger jeg generelt ikke ret mange produkter og som regel tager min makeup ikke meget mere end 10-15 minutter at lægge. Hvis det lyder som noget der kan passe fint ind i din morgenrutine, så læs med her og få mine bedste tips til at lægge en nem og simpel hverdags makeup i 5 enkle trin: 

Foundation

Jeg starter altid med at lægge min foundation. Jeg har ofte set videoer hvor piger starter med deres bryn, men for mig fungerer det bedst med foundation først, hvis jeg ikke har så meget tid, da den så kan tørre imens jeg ordner mine bryn. Min favorit foundation er Double Wear Nude Water Fresh Foundation fra Estée Lauder. Den er nem at lægge og man bestemmer faktisk selv dækkeevnen, da man ved ét lag får et medium dækkende finish, som er det jeg som regel går efter til hverdag og ønsker man en højere dækkeevne, kan man bruge et lag mere. 

Hvis du ønsker flere tips og tricks til at lægge en flot og naturlig foundation kan du læse artiklen her: https://www.luxplus.dk/luxmagazine/saadan-laegger-du-foundation

Concealer

Step 2 i min rutine er concealer. Lige nu bruger jeg Instant Anti Age Eraser fra Maybelline, der er en flydende concealer, som lysner mørke rande under øjnene og reducerer syneligheden af fine linjer i huden. Jeg bruger den under øjnene, en smule i panden og på hagen og så hvis jeg ellers har noget jeg gerne vil have dækket andre steder i ansigtet.

En af fordelene ved Instant Anti Age Eraser er at den allerede har en svamp, så den er super nem at påføre og man får nemt et flot resultat og så er den beriget med gojibær, der fugter huden!  

Bryn

Når det kommer til bryn forsøger jeg altid at gå efter et så naturligt look som muligt. Til det bruger jeg ELF’s Instant Lift Brow Pencil. Jeg bruger først børsten til at rede mine bryn igennem og give dem form, og så bruger jeg penslen til at optegne og definere dem. Til sidst børster jeg dem igennem igen for at få det til at se så naturligt ud som muligt. 

Mascara

Clinique High Impact Mascara fås i farverne “black” og “black brown” og findes både i en almindelig og en vandfast version. Til hverdag bruger jeg normalt “black brown” for et mere afdæmpet og naturligt look, hvor den helt sorte er super god til et mere dramatisk aften look. Begge mascara giver et flot resultat med en masse volumen og kombineret med en øjenvippe bukker er du garanteret Bambi vipper for alle pengene! 

Blush

Afslutningsvis bruger jeg en rouge for at give ansigtet et boost, så jeg ser mere frisk ud. Paese har blushers i en masse forskelige farver og de fås enten i pudder eller creme form alt efter hvad man foretrækker. Personligt synes jeg at pudderformen er nemmere at arbejde med. Jeg plejer at lægge det midt på kinderne, dvs. på “æblet af kinden” og så blender jeg det op mod tindingerne for et naturligt look. Husk at det er vigtigt at få blendet farven godt ud og ikke bruge for meget produkt, da det hurtigt kommer til at se unaturligt og malet ud! 

Og voila, så er du klar til at gå dagen i møde med det perfekte “no-makeup-makeup” look! 

Altid et kæmpe udvalg af makeup

Hos Luxplus finder du altid et kæmpestort udvalg af makeupprodukter, herunder både både produkter til hud, læber, øjne, bryn, negle m.m. Som medlem af Luxplus slår vi altid en betragtelig del af prisen af for dig, så du trygt kan shoppe lækre makeupprodukter uden at skulle tømme sparegrisen. Vi har altid tusindvis af spændende produkter på lager, så du kan med sikkerhed finde nogle produkter, der matcher dine behov. Dyk ned i vores store sortiment lige her og bestil dine nye produkter hjem allerede i dag - du fortjener det!

Den er god nok