Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
God mundhygiejne og naturligt hvidere tænder

God mundhygiejne og naturligt hvidere tænder

Af Sandra Schjerning | Influencer
De fleste af os drømmer nok om det perfekte smil, med en perlerække af hvide tænder, uden pletter fra kaffe, rødvin eller rygning. Lær her hvordan

De fleste af os drømmer nok om det perfekte smil, med en perlerække af hvide tænder, der ikke er plettede af kaffe, rødvin eller rygning. 

Men det er nok de færreste af os der har råd til jævnlige tandblegninger hos de professionelle og hvad gør man så? Her er nogle produkter der kan hjælpe dig i hverdagen med at komme de gullige tænder til livs! 

Tandblegning - uden skrappe kemikalier

Har du nogensinde hørt om tandblegning med kul? 

Idento Coconut Charcoal Tooth Whitening er et effektivt tandblegnings produkt, der fjerner plak og giver hvidere tænder, uden brug af kemiske stoffer. Det består af 100% økologisk kul, hvilket minimerer dårlig ånde og forbedrer mundens hygiejne. Coconut Charcoal Tooth Whitening bruges ved at gøre en tandbørste fugtig og forsigtigt dyppe den i produktet, hvorefter tænderne børstes i milde cirkulære bevægelser og dernæst skylles grundigt efter med vand. Man skal være lidt forsigtig, da det sorte kul godt kan drysse og selvom det er nemt at få af, så er det ikke sjovt at have alle vegne. 

En anden mulighed for blegning med kul er Teeth Whitening Activated Organic Charcoal. Det er et økologisk og naturligt produkt, der sikrer dig naturligt hvidere tænder. Fremgangsmåden er den samme som med Idento. Man dypper en våd tandbørste i pulveret og børster tænderne i bløde cirkulære bevægelser i et par minutter. Tandblegning med kul er en af de mest skånsomme og naturlige måder at blege tænder på, da produktet er baseret på aktivt kul, som er fremstillet af kokosnøddeskal. Det vil også sige at tandblegningen er økologisk, 100% vegansk og er fri for parabener. 

Gradvist hvidere tænder dag for dag

Hvis man ikke helt har mod på at kaste sig ud i processen med aktivt kul, så findes der også et hav af tandpastaer på markedet, som kan hjælpe dig med gradvist at gøre dine tænder hvidere dag for dag. Min personlige favorit til det er Oral-B 3D White Soft Mint, som er den perfekte tandpasta til dig der gerne vil styrke og beskytte munden og tænderne. Den har en langvarig og frisk smag af mynte uden at det bliver for kraftigt og hvis man bruger produktet regelmæssigt, vil man kunne se at tænderne bliver hvidere og hvidere!

Almindelig tandbørste eller elektrisk?

Det burde efterhånden ikke været gået nogens næse forbi at tandlægerne altid vil anbefale en elektrisk tandbørste fremfor en almindelig. Jeg plejede normalt selv at bruge en helt almindelig supermarkeds tandbørste, men de sidste par måneder har jeg testet en elektrisk og jeg kan virkelig se og mærke en forskel! 

Tandbørsten jeg har testet er Pro 760 fra Oral-B som er en elektrisk tandbørste der giver en klinisk dokumenteret bedre rengøring, sammenlignet med hvis man bruger en helt almindelig tandbørste. Den har et specielt designet CrossAction børstehoved, der omslutter hver enkelt tand og dens 3D rengøringsfunktion roterer og pulserer for at løsne og fjerne op til 100% mere plak end en almindelig tandbørste ville gøre. 

Ved at bruge en tandbørste med et rundt børstehoved sikrer man at børsterne kommer ind imellem hver tand, hvilket giver renere tænder og sundere tandkød.  Udover det, så har tandbørsten indbygget timer der sikrer at man børster i mindst to minutter, hvilket er den anbefalede mindstetid fra tandlæger. Tandbørsten har trykkontrol, der reducerer børstehastigheden hvis man børster for hårdt. Sidst men ikke mindst så gør tandbørstens lithium-oin-batteri at en enkelt opladning holder mere end to uger, så undgår man at skulle bruge plads i kufferten på oplader hvis man skal have tandbørsten med på ferie. 

Pakken indeholder desuden et rejseetui hvilket er virkelig praktisk! 


Den er god nok