Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
28. November 2018
LuxLiving

Få en god start på dagen med Superlife

Af ernæringsekspert Christina petersen-bønding
Få en god start på dagen med Superlife

Jeg er helt vild med de nye økologiske morgenmadstoppings fra Superlife. I stedet for at købe en müsli fyldt med sukker, kan du købe en naturlig müsli fyldt med sødme fra nødder og tørret frugt. Du kan nemt opgradere din morgenmad og toppe din skyr, yoghurt, havregrød eller smoothie med de sprøde og glutenfrie toppinger. De kan endda også anvendes som andet end bare morgenmad, men kommes på salater, bruges i bagværk som fx boller eller laves til müslibarer.

Der findes fire forskellige varianter, som har den samme base bestående af græskarkerner, solsikkefrø, sesam, hampfrø uden skal, morbær, amarant, rosiner samt chiafrø og kombineres med enten tørret blåbær, tranebær, gojibær og kakao eller morbær.


Supergreen mix til din smoothie

Superlife har også udviklet en økologisk Supergreen Mix. En pulver der indeholder spirulina, carob, kakao, lucuma, chlorella, søgræs, byggræspulver og maca. Alle ingredienser indeholder en lang række vitaminer og mineraler som blandt andet jern, magnesium, vitamin B12 og protein. Pulveret dufter sødligt og tilfører derfor din smoothie en smule ekstra sødme. Tilfør 1 spsk. af pulveret til din smoothie eller juice og giv den et ekstra skud vitaminer. 


Morgenmadsskål

Jeg lavede en lækker morgenmad bestående af skyr, morgenmadstopping fra Superlife med blåbær, friske blåbær og æbler vend på panden med kanel. Nemt og sund start på dagen!


Grøn juice 

Du skal bruge (2 glas):

3 æbler

1 citron

1 agurk

1 stor håndfuld friske spinatblade

1 spsk. Supergreen Mix


Fremgangsmåde

Den langsomme (hvis du har en juicer): 

  • Juice æbler, citron uden skal og agurk. Kom juicen i en blender og tilsæt spinatblade og Supergreen Mix. Blend til spinatbladene er blendet og hæl juicen på glas med isterninger og nyd den kold.

Den hurtige:

  • Kom æbler, citron uden skal, agurk, spinatblade og Supergreen Mix i en blender. Blend til massen er ensartet og sig eventuelle klumper fra. Hæl juicen på glas med isterninger og nyd den kold.

Produkter i artiklen

KOMMENTARER

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en medlemsklub, hvor du kan opnå store besparelser på mange tusinde produkter. Du vælger selv om du vil handle til vores normalpris, eller om du vil oprette et medlemskab og opnå de store medlemsrabatter. Første måned er gratis og derefter koster det 89,-/md. - og du kan opsige når du vil.

Udover besparelsen på produkterne, får du som medlem også fri fragt på ALLE ordrer. Vi glæder os til at byde dig velkommen.