Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Guide: Vita Liberata selvbruner

Den ultimative selvbrunerguide: Sommerglød med Vita Liberata

Af Luxplus
Gør som Gwyneth, Kim, Gigi og Rita og få en lækker gyldenbrun glød med Vita Liberata. Læs med og lær de ultimative tricks til en flot tan - uden sol.

Kender du endnu ikke Vita Liberata, så kan jeg varmt anbefale dig at læse videre her. For det er nemlig selvbrunerne fra Vita Liberata, som Kim Kardashian, Gwyneth Paltrow, Gigi Hadid, Rita Ora, Sofia Vergara og andre celebre damer sværger til, når de fx skal på den røde Oscars-løber eller på photoshoots, hvor de ønsker at tune deres smukke teint.

Og det er helt forståeligt. Vita Liberata er nemlig verdenskendt for, at give en naturtro gyldenbrun glød, nøjagtigt som den man får, når han har været en uge under sydens sol. Her slipper du altså for den frygtede, uskønne orange farve, som man ofte ser efter brug af uheldige selvbrunerprodukter.

Markedets bedste selvbruner er både plejende og økologisk


Vita Liberata er 80 % økologisk og deres produkter består af kvalitetsingredienser som bl.a. det patenterede fugtighedskompleks Pentavitin, og så er produkterne er fri for parabener, parfume og udtørrende alkohol.

Pentavitin er et hudidentisk og effektivt fugtighedskompleks, som binder fugten i din hud. Faktisk fungerer Pentavitin lidt som en svamp eller en magnet på fugt, ved at bevare fugtbalancen, og sikre at huden ikke bliver tør og dehydreret, når vi kommer til de varmere dage.

8 ultimative råd til den perfekte sommerglød uden sol:


1). Hvis du har læst mit sidste indlæg, så kender du sikkert allerede til alle fordelene ved at eksfoliere huden. Her er det ikke kun et vigtigt step til en jævn kulør, men også til at forlænge holdbarheden af selvbrunerens farve. Eksfoliering må derfor endelig ikke misses før du går i gang! Særligt tørre knæ, albuer og overarme skal skrubbes, så du sikrer dig en jævn farve.

2). Drop bodylotionen, som mætter din hud for meget til selvbruneren kan trænge ind. Sprøjt i stedet med Vita Liberata Skin Plumping Peptide Mist for at gøre huden klar til at tage imod selvbruneren. Skin Plumping Peptide Mist balancerer huden og giver en bedre teint

3). Når du påfører selvbruneren, så tænk på, hvor solen normalt ville ramme dig. På hænderne er det typisk kun på håndryggen og ovenpå fingrene, så undgå fx imellem fingrene og for langt nede på håndleddet. Dette gælder også fødder og tæer.

4). Med en fordelerhandske sikrer du dig det flotteste resultat, og du undgår mørke håndflader. 

5). Vær ikke bange for at bruge en god mængde selvbruner, når du smører dig ind. Hvis du bruger for lidt, risikerer du nemlig et ujævnt resultat.

6). Måske det vigtigste tip overhovedet: Når du har smurt dig på hele kroppen, gå så over fødder, fingre, øjenbryn og overlæben med en fugtig klud for at fjerne overskudsfarve. På den måde undgår du evt. rander og ”kanter”. Tag derefter en tør frottéklud og blend farven de samme steder for en naturlig farveovergang. 

7). tart forfra! Lad din tan falme helt væk en gang om måneden. Hold en pause fra selvbruneren, hvor du lader farven falme, og får den skrubbet af, for så at starte forfra på ren hud. På den måde sikrer du dig, at din farve altid er frisk, klar og gylden. 

8). Slut af med at give din nye tan et sidste ’umph’ med Vita Liberata Capture The Light, som er et sandt kærlighedsbarn mellem en highlighter og en BB-cream. Brug den på kindben, næseryg, decolleté, arme, ben… Ja, jeg kunne blive ved, for jeg er helt afhængig af den, og det bliver du også. 

Hvis du er interesseret i andre brands, der også laver fantastiske selvbrunere, samt vil se før/efter billeder og step-by-step billeder, kan du læse vores artikel "Selvbruner guide"

Den er god nok