Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Alt det bedste til baby

Alle de bedste produkter til baby

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Det kan være en jungle, at finde rundt i produkter til baby – hvad har man egentlig brug for i den første tid med en lille ny? Find inspiration her!

Det kan være en jungle, at finde rundt i produkter til baby – og hvad har man egentlig brug for i den første tid med en lille ny?

Jeg har her samlet de produkter som jeg bedst kan lide at bruge til de små, og som gør starten lidt nemmere som nybagt familie.

Som udgangspunkt kræver en babyhud ikke mange produkter, så derfor er det bedre at have få men gode produkter stående på hylden. 


Kropsplejeprodukter til baby

Først og fremmest er en god babyolie et must. Her kan jeg godt lide Johnson’s Baby Oil. Olien er god at bruge i det aller første bad, når baby er ca. en uge gammel. Babyolie kan også bruges mod arp i hovedbunden. Her smører man forsigtigt olien på barnets hovedbund, og lader den sidde 10 minutter inden et bad. Herefter kan man med en tættekam forsigtigt redde arpen væk.

Når barnet er et par uger gammelt og huden nu har vænnet sig til tøj på kroppen, kan man bruge skånsomme sæber i badet som fx Neutrals Baby Bath & Wash Gel eller Urtekram Childrens Shampoo. De er milde mod hud og hår, og er uden parfume og tilsætningsstoffer. 

Et par gode ting at have ved puslebordet er de bløde vatpinde og store vatrondeller. De kan nemt komme ind i de små ører, og vattet er godt til øjnene i de første dage, hvor tårekanalerne kan være stoppet lidt til.

En lille morgenrutine som jeg synes er rigtig hyggelig er pusletiden. Her er det lille barn vågent, og man har god kontakt. For at skabe endnu mere kontakt, kan man prøve babymassage. Det giver barnet ro og tryghed. Til massagen kan du bruge Uriage Massage Oil. Vask hænderne, tag ringe af og gnid hænderne ind i massageolien. Nu kan du massere babyen i bløde cirkulære bevægelser under fødderne eller med flade hænder på brystet og ud mod skuldrene. Sørg for at der en god varme, og det ikke trækker i rummet. Så hyggeligt både for baby og dig!

Et uundværligt produkt at have med overalt er vådservietter. De er et must i pusletasken, bilen, ja alle vegne faktisk. Disse fra Neutral er særligt udviklet til babys sarte hud og uden farve og parfume.

En anden (lidt mere kedelig) opgave man ligeså godt kan forberede sig på er vasketøj. Stofbleer og babytøj er godt at have rigeligt af, hvis man ikke er så vild med at vaske. Men ellers er Neutrals vaskemiddel en god ven at have ved hånden, da den skånsomt vasker tøjet og samtidig er mild mod huden.

Når barnet er lidt ældre, og I skal på tur, er Philips Avent-flaske god at have i pusletasken. Den er nem for barnet at drikke af, og det bedste ved det hele er, at man ikke kan spilde med den. 

Jeg håber denne liste, kunne give lidt inspiration til, hvad der er en god hjælp at have i starten med den lille ny <3

Den er god nok