Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash

Spar ekstra 👉 Dagens bedste deals Køb nu

ansigtsserum

Ansigtsserum - derfor skal du bruge det!

Af Camilla Klarskov
Vores blogger fortæller, hvorfor det er så vigtigt at bruge en serum under din dagcreme! Og kommer med sit bud på to lækre og plejende sera fra siden!

Serum har i en del år været et af de vigtigste begreber indenfor hudpleje, og næsten alle producenter i branchen har lanceret deres egne bud på hudplejevidunderet. Men hvad er et serum egentlig – og hvordan skal det bruges?


Hvorfor bruge serum?

Et serum består af mindre molekyler end en creme, hvilket betyder, at seraet kan trænge længere ned i huden, end en almindelig creme. Derfor kan et serum indeholde aktive ingredienser, der giver en mere koncentreret og dybdegående hudpleje, som typisk vil kunne gøre en større forskel for huden, end en creme kan. Groft sagt kan du se på dit serum som den arbejdende, reparerende hudpleje til et specifikt problemområde, imens din ansigtscreme er den beskyttende hudpleje - en slags overtøj, der sørger for, at hudens overflade bliver beskyttet og fugtet, imens serummet arbejder nedenunder. Også derfor kan dit serum ikke stå alene, og det er vigtigt, at du kombinerer det med en god creme. Sørg for at vælge en creme og et serum, der passer sammen, så den ene ikke modarbejder den anden – ellers vil pointen med overhovedet at bruge de to gå tabt. 


Serum er særligt godt til dig, der døjer med særlige problemer, såsom

  • Uren hud 
  • Tør og livløs hud 
  • Aldringstegn, herunder rynker 
  • Solskader, pigmentpletter og lignende

Det er derfor vigtigt, at du gør dig det klart præcis hvilket område, dit serum skal gå ind og arbejde med, inden du vælger det produkt.  


Sådan bruger du serum

  1. Rens dit ansigt for makeup og snavs 
  2. Påfør dit serum, og lad det trænge helt ind 
  3. Påfør din ansigtscreme 

Du kan bruge dit serum både morgen og aften. 


To gode sera

Princess Skincare

Dette serum er perfekt til dig, der døjer med stresset hud. Produktet indeholder zinc og hyaluronsyre, hvilket gør serummet fugtgivende og beroligende, og særligt i kombination med en dermaroller opnår du en super hudplejerutine. Hyaluronsyre er kendt for at binde vand (næsten 200% af sin egen vægt - ret sejt!), hvilket udover at hjælpe med at holde på fugten også giver en udglattende effekt, som virker anti-agening. Hudens naturlige indhold af hyaluronsyre falder med alderen, og derfor er det en rigtig god ingrediens at tilføje i sin hudplejerutine.  

Dette produkt er superdrøjt i brug, og man har kun brug for ét pump til hele ansigtet. Selv er jeg ret vild med, at serummet ikke er tilsat parfume, og desuden er fri for parabener, hvilket gør det god til følsom eller irriteret hud. Konsistensen er let, og produktet trænger derfor ind i huden uden problemer - og så kan den forresten med fordel anvendes på både hals og bryst! 


L'Oreal 

Efter cirka et årti som beauty-entusiast og et par år med job indenfor skønheds- og mediebranchen, har jeg mødt mange fordomme om hudpleje fra L’Oreal. Hvordan kan så billig hudpleje være god? Er det ikke bare et skønhedsimperium, der giver deres produkter fine prædikater, som i virkeligheden slet ikke virker? Jeg skal være ærlig at sige, at jeg i mange år selv havde tanken. Men det, man oftest glemmer, er, at L’Oreal, som et af de største (hvis ikke det største) skønhedsmærker i verden, har enorme ressourcer til at gennemteste deres produkter, hyre verdens dygtigste kemikere og således fremstille hudpleje- og makeupprodukter på højt niveau. Det er derfor heller ikke underligt, at L’Oreal laver nogle supergode og yderst populære sera, der i modsætning til mange andre på markedet rent faktisk er til at betale. Age Perfect Cell Renewal Golden Serum er et af de mest populære sera fra brandet, og det perfekt til dig, der døjer med træt og kedelig hud, som har brug for et boost. Produktet føles silkeblød at påføre, har en skøn duft, og så får det din hud til at se friskere og yngre ud.  Den er god nok