Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Efterårets smukkeste makeup-trends 2022

Efterårets smukkeste makeup-trends 2022

Af Wilma Olsson | Influencer
Er du usikker på efterårets skønhedstrends? Så læs med og bliv klogere på efterårets hotteste trends!

Sommeren er ved at være slut, og efteråret er lige om hjørnet. Indtilvidere kan vi konkluderer, at år 2022 er blevet inspireret af alle 90'ernes forskellige stilarter. Både når det kommer til hår, makeup og tøj og dette efterår ser ud til at fortsætte på det spor. Når det kommer til makeup og skønhed, forventes denne sæson af hybridprodukter med masser af fugt, naturlige bryn, blanke læber, smokey eyeliners, masser af glød og meget mere. Her har vi samlet de hotteste trends inden for makeup, som du bør investere i dette efterår og vi deler selvfølgelig nøgleprodukterne, der sætter looket i top.

Hybrid makeup

Hybrid makeup er den helt store trend i år. "Hybrid" henviser til en kombination af både hudplejefordele og makeup. Her indeholder makeuppen aktive ingredienser, som typisk er at finde i hudpleje. En kombination af makeupprodukter der hjælper dig med at skabe The Clean Girl makeup-look - et makeup-look, hvor sund hud og et naturligt udseende er i fokus.

For at skabe et Clean Girl makeup-look skal du gå efter en foundation rig på den populære ingrediens hyaluronsyre. Ønsker du mindre dækkeevne kan du bruge en let BB-creme eller CC creme. Glem ikke at fugte huden med en ansigtscreme, før du påfører din base. Det giver et mere ensartet, holdbart og sundt dewy-look. Cliniques BB & CC creme leverer alt og mere til, når det kommer til en strålende base! Tjek dem ud - her.

Blush, baby blush

Sunde, rosenrøde kinder er virkelig noget at satse på dette efterår. Fremhæv dine kinder med en blush fuld af shimmer. Påfør den over kinderne, næsen og op mod tindingerne for et sundt og friskt look, samtidig med at du får det let solbrune-look. For et så naturligt look som muligt anbefaler vi en creme blush. Du finder Luxplus serien af creme blush - her.

Naturlige bryn

Sig farvel til "brows on fleek"-æraen. Nu er alt fokus på bryn, der er så naturlige som muligt. Vælg en naturlig øjenbrynsfarve og børst op og sæt dine bryn på plads med en klar eller farvet øjenbrynsgel. NYX har et stort udvalg af gode øjenbrynsgels til lave priser. Tjek dem ud her.

Vil du ud af din komfortzone og skal de ske noget nyt, så hop med på Kendall Jenner-trenden med afbleget øjenbryn. Vi har alle set Kendall Jenner bære det på Met Gala, hvor de lyse øjenbryn efterfølgende blev bombarderet på internettet. Alt du behøver er Refectocil Brow Bleaching 0 Blonde, og du er klar til at rocke dine lyse bryn til det maksimale!

Blanke læber

Glød glød glød! Det er ikke længere kun din hud, der skal skinne, men også dine læber. Vælg en smuk naturlig pink farve med masser af glans, eller hvorfor ikke gå helt ud med en rød eller bordeaux læbestift. Afslut dit læbe-look med en skinnende lipgloss, der får dem til at se saftige ud. Det vil helt sikkert sætte prikken over i'et på dit efterårslook. Maybelline Lifter Gloss er lipglossen du skal bruge for at få dine læber til at skinne!

Katteøjne

Mørke tider er lig med mørkere øjne! Med en sort eller brun eyeliner kommer du langt. Alt du behøver er en eyelinerpen langs vippekanten og derefter en vinklet øjenskyggebørste til at udtvære og skabe en ‘winged’. Virkelig flot, meget simpelt og utroligt trendy! Det kan ikke blive bedre!

Bronzer på øjnene

Brune, enkle og jordnære toner er noget, du bør satse på her i efteråret. Match din øjenskygge med din bronzer, eller hvorfor ikke bruge din bronzer som øjenskygge? Påfør din bronzer i én omgang med en bronzerbørste eller tag en øjenskyggebørste og fokusér kun på øjnene. Tilføj en brun eyeliner til det, og du har tre makeup-trends i ét hug. Technic Eyeshadow Palette Brownie Points har alle de farver, du skal bruge for at opnå det look, der matcher de efterårsagtige jordfarver.

Som medlem af Luxplus sørger vi altid for at slå en betragtelig bid af prisen for dig, så alle kan nyde vores fantastiske produkter uden at tømme pengepungen. Tag et kig på Luxplus udvalg af billigt makeup her og shop for dine yndlingsprodukter i dag!

Den er god nok