Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

REAL TECHNIQUES

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

REAL TECHNIQUE MAKEUP BØRSTER

Real Techniques

Lad os præsentere Real Techniques. Luksusbrandet der producerer makeupbørster, pensler og kosmetiksvampe. Med Real Techniques er det muligt at skabe perfekte resultater hver eneste gang man lægger makeup. Der er lavet en Youtube video til hvert produkt, så man kan lære, hvordan man bruger deres produkter helt optimalt.

Real Techniques populære makeupbørster er udviklet af Samantha og Nicola Chapman. De to søstre voksede op i en verden af makeup. Deres tante var makeupartist for stjerner som David Bowie og Prinsesse Diana. Efter Samantha blev færdiguddannet som makeupartist, flyttede hun til London, og blev makeupartist for brands som Mac, Estee Lauder og Chanel, hvor hun lavede alt fra modeuger til magasiner. Nicola fulgte i storesøsterens fodspor, og med tiden fik de begge bygget et godt ry op i branchen.

Real Techniques startede med en Youtube video i 2010, før youtube videoer var så populære, som de er i dag. Samantha lagde en video op om Smokey Eyes, og det ville folk se mere af. I dag har de over 1 million subscribers på Youtube.

REAL TECHNIQUES BØRSTER

En af de helt grundlæggende og meget vigtige faktorer inden for makeup er, at bruge det rigtige værktøj, altså børster, svampe og andre redskaber. Og netop makeupbørster, pensler og svampe blev taget så godt imod af kunderne, at man i dag kan finde Real Techniques mange steder rundt omkring i verden - og også hos Luxplus lige her på siden.

Real Techniques powder brush

Et af de absolut bedst sælgende produkter fra Real techniques, er deres Powder Brush. Pudderbørsten er stor, og giver et fantastisk flot og ensartet resultat. Fordi børstehovedet er stort, fordeles både løse og faste puddere mere præcist. Et andet rigtig populært produkt fra Real techniques er deres Sculpting Brush, som er beregnet til contouring og highlighting, og den er intet mindre end genial til det.

Vi har et bredt udvalg af børster fra Real Techniques. Man kan godt mærke, at det er to eksperter, der har udviklet de her børster - du bliver nødt til at prøve dem!

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus