Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
real techniques makeupbørster og makeuppensler

Guide til Real Techniques børster

Af Luxplus
Vi har testet Real Techniques børsterne, og gennemgår hvilke du skal have, for at kunne lægge en lækker makeup - både til hverdag og fest!

Real Techniques makeupbørster er endelig landet hos Luxplus, og som makeupdulle er det noget man kan lide, for så har man jo en undskyldning for at prøve dem. Hvis man interesserer sig bare en lille smule for makeup og hele dén fantastiske verden, har man ikke kunne undgå at høre og læse om makeupbørsterne fra Real Techniques.

Real Techniques - begyndelsen

Børsterne er udviklet af søstrene Samantha og Nicola Chapman fra UK, som voksede op i en verden af makeup. Deres tante var makeup artist for stjerner som David Bowie og Prinsesse Diana. Hele Real Techniques succesen startede med en Youtube video, der blev meget populær, på trods af at det var før youtube blev brugt som et egentligt marketingværktøj. Men folk kunne altså lide hvad de så i den video Samantha lagde op om en tutorial med Smokey Eyes. I dag er der over en 1 million subscribers på Samantha og Nicoles youtube kanal. 

Idéen til Real Techniques begyndte tilbage i 2010, da Sam og Nic brugte deres erfaring til at udvikle Real techniques børsterne.

Gennemgang af Real Techniques børster

Børsterne kommer i tre forskellige farver (samt nogle limited editions), delt op afhængig af hvad man skal bruge dem til. Og som en ekstra lille bonus, står der rent faktisk på børsterne hvad de skal bruges til, så selvom man ikke er en makeupstjerne, kan man stadig lægge makeup som en. Der ligger i øvrigt også videoer på Real Techniques' hjemmeside, hvor Sam og Nic gennemgår hvad hver enkelt børste er til - smart!

Børsterne er delt op i; Guld/orange til ansigtet, rød til finish og lilla til øjnene og brynene. 

Jeg vil gennemgå de to starter set, for hvis man har disse, er man dækket godt ind. Alle børster og pensler er lavet af syntetisk hår, så de kan bruges til flydende og cremede produkter. 

Real Techniques Core Collection Set

Kittet indeholder fire børster til ansigtet, som kan sørge for den perfekte base i ansigtet. Jeg synes børsterne føles rigtig bløde, og er behagelige at bruge. Derudover har børsterne et stykke gummi, som gør dem rigtig behagelige at holde på, og man har et godt greb på dem. 

Kittet indeholder:

  • Contour brush: Formålet med denne børste er, som navnet antyder, contouring. Fordi den ikke er så stor er den rigtig god til formålet, og når man påfører for eksempel highlighter på kindbenene, lægger det sig rigtig fint og “blødt”. 
  • Pointed Foundation: Igen, som navnet antyder, er denne børste til flydende foundation, men kan også bruges til concealer. Man kan bruge børsten på både store og små områder, da hovedet er lidt spids, og er derfor også god til under øjnene. 
  • Detailer Brush: Det er den mindste børste i kittet, og er til detaljerne. Den er god hvis du gerne vil have dækket nogle små områder, eller sammen med læbestiften, til at definere og forme. 
  • Buffing Brush: Denne er den største i kittet, og er genial til pudder og mineral foundation. Man kan også bruge den til at få styr på de sidste detaljer, altså hvis man er kommet til at påføre lidt for meget foundation, blush osv. 


Real Techniques Your Eyes Enhanced Starter Set

Dette kit indeholder fem lilla pensler, der hver især kan noget ganske særlig for at opnå smukke øjne og bryn. Disse pensler er også bløde og gode at holde på. 

Kittet består af: 

  • Deluxe Crease Brush: Denne pensel er blød, og lidt spids i det, hvorfor den er rigtig god til globelinien, og til contouring. 
  • Base Shadow Brush: Denne pensel er til hele øjenlåget, til at lægge en base, såsom foundation eller en primer. 
  • Accent Brush: Denne pensel er lavet til detaljerne. Den er altså rigtig godt til mindre områder, hvor du skal highlighte eller smøre ud. 
  • Fine Liner Brush: Den her er ganske enkelt til flydende eller cremet eyeliner, og det er den faktisk rigtig god til. Jeg synes dog lige man skal vænne sig til at penslen er så blød, men når man lærer at mestre det, bliver resultatet rigtig fint. 
  • Brow Brush: Denne pensel er til øjenbrynene. Og det jeg synes der er den største fordel ved denne, er hvordan man kan få naturliglignende øjenbryn med penslen, fordi den er blød, og det derfor er nemt at påføre farven på en let og “blød” måde

Så here you go - en lille guide til et basic børste kit fra Real Techniques, som bestemt er pengene værd!

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem