Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Valentinsgaver

Valentinsdag

Af Lonni Sandbjerg
Så er det tid til romantik. Mangler du den perfekte gave til Valentinsdag? Tjek listen med de bedste valentines gaver til både ham og hende.

Den 14. februar er det Valentinsdag og tid til romantik, blomster, kys og chokolade. Det kan godt være at nogle synes at valentinsdag er fjollet og måske lidt opreklameret, men til jer andre der ligesom mig er en sucker for romance, er det en dag som handler om at have kærligheden i fokus.
Dem der har en kæreste bør derfor overraske denne med en lille valentinsgave, en forkælelsesgave med lidt luksus, og dem der endnu ikke har indfanget den eneste ene, har jo rig mulighed for at tage på en romantisk date eller overraske en “hemmelig forelskelse” med en kærlighedserklæring og en gave.


Hvis I mangler en idé til hvad I skal gøre for at fejre kærligheden og forkæle jeres skat på valentinsdag, så har jeg et par idéer til hvad I kan lave:


Jeg havde engang en rigtig sød kæreste som sørgede for at jeg fik den perfekte valentinsdag. Han startede med at sende en mand ud for at spille violin for mig på mit arbejde. Safe to say at jeg fik det største chok og var lidt forvirret. Men sødt var det. Og meget romantisk :)
Dernæst tog han mig ud for at skøjte i den lokale skøjtebane. Jeg følte mig lidt som bambi på glatis, men sød som han var, sørgede han for at jeg ikke faldt.. for meget.
Da vi kom hjem åbnede jeg døren til en lejlighed fyldt med roser og jordbær dyppet i chokolade. Perfekt dag, som jeg aldrig vil glemme. 


En anden idé kunne være at leje en hestevogn nede ved dyrehaven. Pak en kurv med chokolade, en termokande med varm kakao og evt. en dåse med flødeskum som prikken over i’et. Husk også et ekstra tæppe, just in case! Så kan I sidde og varme jer og hyggesnakke sammen.
Jeg er sikker på at du og din kæreste vil nyde turen. Vi kan kun håbe at der stadig er lidt sne på træerne. Aww.. så romantisk!
Når I kommer hjem kan I jo hygge videre med takeaway og en sjov film under dynerne. En sikker vinder! Og nu til den perfekte valentinsgave!


Slut jeres romantiske valentinsdag af med en lille sød gave for at vise ham eller hende at I virkelig har gennemtænkt valentinsdagen. 

Vi har lavet en speciel Valentinsdag side med gode gaveideer. 


Men du skal selvfølgelig ikke snydes for min personlige favorit liste med valentinsgaver til ham og hende.
Lad os først starte med “hende”. Det kan jo godt være lidt af en udfordring at finde den helt rigtige valentins gave til din kæreste eller kone, så her får du min top 5 med valentinsgaver.


Valentinsgaven til hende:


  • Marc Jacobs Daisy Dream. En duft de fleste kvinder kan lide. Parfumen kommer i en lille elegant blomsterflaske. Super feminin!
  • Clinique 3-Step Skin Care System 1 Dry To Very Dry Skin. Et luksus creme sæt som er perfekt til at pleje huden i vintervejret.
  • W7 Nail Gel Salon Kit. Et neglekit som hun kan være kreativ med. Sættet indeholder en LED lampe så hun kan få professionelle gelenegle derhjemme. 
  • Victorias Secret Passion Struck. Kombinér evt. denne lækre bodymist med et flot sæt undertøj. Det vil hun elske.
  • Clinique Make Up Set For Eyes. Dette makeup sæt indeholder: Extreme High Impact Extreme Volume Mascara i sort, Cream Shaper For Eyes og Take the Day Off Make Up Remover. Luksus gave!


Valentinsgaven til ham:


  • Dolce & Gabbana The One. Giv ham denne parfume og fortæl ham at han er den eneste ene (the one) for dig.
  • Burberry Sport for Men. Især velegnet til den aktiv kæreste/mand!
  • Paco Rabanne Invictus EDT & Aftershave. En lækker gaveæske til manden som barberer sig ofte.
  • Calvin Klein CK One. En klassiker som aldrig slår fejl.
  • Jimmy Choo Man EDT + Aftershave Balm + Showergel. Luksus 3-i-1 gaveæske så du får dækket hele din kærestes/mands behov!


I vores travle hverdag hvor vi sjældent har tid eller overskud til at pleje hinanden, er den 14. februar en god undskyldning for at gøre lige netop dette. Plej hinanden og nyd dagen. 


Hurra for kærligheden! Og god valentinsdag!


Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem