Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Silicone makeup blender

Silicone Makeup Blender - Se hvordan du skal bruge den!

Af Youtuber & blogger signe hansen
Beauty blenderen har fået konkurrence fra den nye silicone blender, og man forstår godt hvorfor! Se her hvordan du lægger en fin, naturlig foundation!


Silicone makeup blender

Der er flere fordele ved, at prøve den nye silicone blender. Den siges at være meget mere hygiejnisk end den traditionelle beauty blender, som jo er en svamp der suger produktet til sig. Det gør den både sværere at rengøre, og der går foruden også en lille mængde produkt tabt hver gang du anvender en makeup svamp, fordi det er umuligt at påføre hele den mængde foundation som svampen suger til sig. 

Det smarte ved silicone blenderen er, at den slet ikke kan suge noget produkt til sig. Dermed får du det fulde udbytte af din foundation! Jeg er desuden vild med den dewy og friske glød man får, når man bruger den. Efter brug vasker du den ganske enkelt med vand og sæbe. Det tager ikke mange sekunder, og så er den frisk og klar til næste gang du skal bruge den.

Her har jeg valgt, at lægge fokus på midten af ansigtet. Det er noget mange af de naturlige franske skønheder gør, for at udjævne huden de rigtige steder, og på den mest naturlige måde. Man lader simpelthen kinder og næseryg være, og påfører kun en ganske tyndt lag foundation under øjnene, rundt om munden, på hagen og en smule mellem brynene, som jeg viser i videoen. Husk at jævne kanterne lidt ud, sådan at man ikke ser overgangen til de steder på huden, hvor du ikke påfører foundation. Jeg er vild med denne måde at bruge foundation til hverdag, især om sommeren hvor de fleste af os foretrækker et mere let lag makeup i varmen!

Silicone blenderen egner sig super godt til dig, der går efter et naturligt finish. Er du mere til et fuldt-dækkende resultat er der mange, som stadig foretrækker den originale beauty blender svamp. Prøv dig frem og find din favorit!Den er god nok