Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
eyeshadow & eyeshadow palettes

Øjenskygge - guide til den perfekte makeup

Af Luxplus
Få tips til hvordan du lægger en flot makeup, og hvorfor du skal vælge en øjenskygge palette. Match øjenskyggen med dit tøj, årstiden eller dit humør!

Nu bliver det lidt sjovere, eller det er i hvert fald nu, at man kan begynde at lege mere med farverne. Det skal nemlig handle om øjenskygger.


Øjenskygge guide

Vi starter ud med nogle gode råd for beginners, altså hvad der er vigtigt at huske på, når man skal lægge en ordentlig øjenskygge. Derfor bliver det også en meget basic makeup jeg gennemgår her. Den er klassisk, den dur til både hverdag og fest, og så er den et godt udgangspunkt for at kunne lege videre med øjenskygger, når man bliver mere øvet. 

  • Først og fremmest er det vigtigt med nogle gode makeupbørster til at påføre og blende øjenskyggen. ?
  • Dernæst skal du holde korrekt på børsten Prøv at holde langt tilbage, så strøgene hen over øjenlåget bliver mere bløde. Derefter er det vigtigt at prime dit øjenlåg, så øjenskyggen ikke lægger sig i alle de fine fine linier der er i huden. Det kan blandt andet være denne Undercover shadow primer fra Rimmel
  • Når man lægger øjenskygge, gælder samme regel som ved alle andre former for makeup. Lyse toner fremhæver, mørke toner skaber dybde. 


Hvilken farve øjenskygge?

Nogle påstår det kommer an på din øjenfarve, andre siger det kommer an på om du har en kold eller varm nuance i huden osv. Men jeg synes faktisk ikke det er nødvendigt at begrænse sig. Du kan vælge farve ud fra dit tøj, årstiden eller efter humør. 

Men der er naturligvis nogle der er mere sikre at vælge end andre, og det er typisk dem der også er gode som basis øjenskygger. Det er dem i de brunlige nuancer, fra helt lys beige til mørkebrun. 

Der findes et hav af øjenskygger i alverdens farver. Vi har lige fået de her hjem fra W7, som jeg synes er så fine (og passende til julefrokost sæsonen), at jeg vil give dem lidt ekstra opmærksomhed. 

De hedder Yummy Eyes (MUMS), og har den helt rigtige mængde af glimmer og perlemor i sig. den lyserøde og hvide kan du ligeledes bruge som highlighter, og lade kinderne glow away - love it!

Fordelen ved at købe øjenskygger som disse øjenskygger er, at man dels kun får den farve man har brug for, man kan teste om man kan lide farven, og man kan købe en farve der er meget sæsonbetonet. Øjenskygge palette

Jeg elsker øjenskygge paletter, fordi man har et væld af farver samlet. Jeg synes det er optimalt hvis man køber basisfarverne, og de farver man altid vender tilbage til, som en palette. Så kan man altid købe de lidt vildere farver enkeltvis. 

 Vi har dog en øjenskygge palette fra W7 med 77 forskellige nuancer - SÅ er man altså dækket ind! Den har ikke kun de beige og brunlige nuancer, men næsten alle de nuancer man nogensinde får brug for - næsten i hvert fald. 

Den fylder dog meget, så hvis du ikke har plads, kan du vælge en der er mindre. Det kan blandt andet være en fra fantastiske Revolution makeup. Hvis du ikke kender det brand, så skal du prøve - det er virkelig et godt brand! Der er 12 farver i den der er med på billedet i baggrunden, som hedder Revolution Makeup Redemption Palette Essential Mattes.

W7 har også lavet nogle mindre paletter, både nogle med 12 farver, såsom W7 In the Nude og 6 farver, såsom W7 in the city paletten


Det her var kun et lille udpluk at vores øjenskygger, lige nu har vi nemlig omkring 270 øjenskygger på lager - go nuts!

Den er god nok