Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Lev som en dronning - og kom lidt bedre igennem din menstruation.

Forkæl dig selv under din menstruation

Af Procter & Gamble, Always
4 tips der får dig igennem de hårde dage med menstruationssmerter, PMS og ondt over det hele.

At have menstruation kan være virkelig træls - men det ved du jo allerede! Ømheden, kramperne, PMS, HOLDNINGEN... listen er lang! Hver måned er du tvunget til at gennemleve denne ubehagelighed. Sådan er det jo med menstruation. Findes der bedre grund til at behandle dig selv som den dronning, du er, med disse tips?

Tag et skumbad

Der er ikke noget, der er mere beroligende og afslappende end at ligge i et dampende varmt skumbad. Først skal du sikre dig, at du kan optage badeværelset i mindst 45 minutter - hvis der bliver hamret på døren hvert 5. minut er det IKKE afslapning.

Skab stemning ved at tænde et par duftlys rundt om badet. Afspil nogle blide melodier (stil ikke afspilleren på kanten af badekarret, naturligvis for at undgå elektrisk stød!). Fyld badekarret med tonsvis af bobler og velduftende sæbe. Læg dig tilbage og slap af!

Planlæg en filmaften

Hvilken type film kan du bedst lide: komedie, drama, gyser eller action? Stream nogle få film og flyd ud på sofaen. Følg din lyst og nyd dine favoritsnacks. Køb dig en æske chokolade eller en pose lækre vingummier. Vil du have noget salt? Bland løgdipblanding med creme fraiche og snup dine yndlingschips.

Klæd dig fint på eller totalt afslappet

Bær behagelige leggings eller joggingbukser HELE DAGEN. Der er ikke noget bedre end dine yndlingsjoggingbukser. De er bløde og behagelige, og du ser strålende ud i dem, uanset hvilket tidspunkt på måneden, det er.

Eller du kan vælge den anden vej. Klæd dig fint på! Somme tider, når du føler dig helt nede og grim, kan det hæve humøret og er en glimrende måde at behandle dig selv. Brug ekstra tid om morgenen til at sætte dit hår og vælg tøj, der er både klædeligt og behageligt. Så føler du dig ekstra flot hele dagen. Du vil få så mange komplimenter, at du vil glemme, at du faktisk har menstruation!

Gå på din yndlingsrestaurant

Planlæg en aften, hvor du går på din yndlingsrestaurant med din favoritperson, hvad enten det er din kæreste, din bedste veninde eller din mor! Flot dig med en starter og en sjov, alkoholfri drink. Vælg en comfort food hovedret, der mætter.

Uanset hvordan du vælger at behandle dig selv som en dronning, så sørg for, at det er noget, der får dig til at føle dig afslappet og virkelig speciel. Det kan være noget så enkelt som at læse en god bog, lakere dine negle eller tage et ekstra langt brusebad. Det er hårdt nok at have menstruation - behandl dig selv som noget specielt!

Slut af med en god nats søvn - uden at bløde igennem! Læs hvordan her

Den er god nok