Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

CHOKOLADE OG SNACKS

Hvad er bedre end en lille lækker snack bestående af chokolade med noget der knaser? Eller bliver du mere fristet af noget saltet? Så er det måske chips du skal kigge efter her på siden? Eller nødder der er saltet?
Eller måske du leder efter et sundere alternativ? En sundere snack? Så er det vores udvalg af lækre og sprøde riskiks du skal kigge efter her på siden. Riskiks er gode til både børn og voksne, der trænger til en snack. Riskiks er desuden gode at have med i madpakken, som en eftermiddagssnack.

Til børn har vi desuden et udvalg af forskellige figenstænger, som ligeledes er perfekte i madpakken, til den lille sult.
Vi har sørget for at have et bredt udvalg af chokolade og snacks, som dækker ethvert behov. Vi har desuden sørget for at skrue priserne helt i bund på prdukter fra velkendte brands som Kims, Urtekram og Castus.
Udover de lidt mere traditionelle snacks, har vi ligeledes samlet et udvalg af snack dadler med forskellige slags smage, for variationens og lækkerhedens skyld. Det er blandt andet brandet Earth Control der står bag disse lækre snacks.

Vi har også bananchips, majssnacks, croutoner, karamelvafler og meget mere samlet lige her på siden, til meget fordelagtige priser.

Chips og nødder online

Hos os finder du også et stort udvalg af chips og nødder. At have en pose jordnødder eller chilinødder derhjemme er altid værdsat, når du får gæster. Her finder du blandt andet jordnødder og chilinødder, og pistacie- og cashewnødder. Hvis du vil variere mellem sød og salt, tilbyder vi blandede poser med tørret frugt og nødder som indeholder lidt af det hele.

For alle chip fans har vi chips i de fleste smagsvariationer, såsom sour creme and onion, salt, barbeque osv. Vi har poserne i forskellige størrelser og en række forskellige mærker. For dem, der ønsker et alternativ til chips, tilbyder vi f.eks. kokos chips. Du finder altså alt hvad hjertet begærer af snack, alt sammen samlet her på siden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus