Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Følg de 5 enkle råd og sov trygt uden at bløde igennem.

Sådan stopper du lækager om natten

Af Procter & Gamble, Always
Tryg søvn, ja tak! Læs, hvordan du kan sove igennem uden at bløde igennem under din menstruation.

Når du putter dig og varmer dig under dynen, begynder dine tanker at flyde afsted mod søvnen, når du lige pludseligt bliver bekymret for at du vågner op med pletter på din pyjamas og lagnet.

At lære hvordan du sover under din menstruation uden at lække kan tage lidt tid - og lidt planlægning.

For der er ikke noget bedre end en god nats søvn (særligt når man slås med PMS-træthed!).

Få tips til at forkæle dig selv under din menstruation


Hvordan man standser lækage om natten

Her er et par forslag til, hvordan man standser lækager om natten:

1. Brug bind med vinger

Ikke kun forbliver bind med vinger på plads alt imens du vrider og vender dig i nattens løb, men de beskytter også siderne af dine trusser, hvor vingerne sidder fast, i tilfælde af at dit undertøj flytter sig, sig mens du er i drømmeland.

2. Skift dit bind lige inden du går i seng

At skifte dit bind lige inden du går i seng sikrer, at du kan få maksimal absorbering fra din menstruationsbeskyttelse.

3. Brug natbind

Always' natbind er længere og mere fyldige bagud for ekstra dækning på de rigtige steder, når du ligger ned. Det betyder ikke noget, hvilken stilling du indtager, når du sover, Always Night vil opfange dit menstruationsblod inden det når frem til dine trusser.

4. Brug en tampon

Hvis du sover mindre end 8 timer, så brug bare en tampon. Da tamponer bæres inde i din krop, opstår der ingen læk, mens du bevæger dig under din søvn.

Hvis du har for vane at sove længe, er det ikke den rigtige løsning for dig, da brug af tamponer i mere end 8 timer øger din risiko for at få infektioner. Så hvis du har tendens til at slå snooze knappen til, bør du hellere sørge for et bind.

5. Stå op tidligt om morgenen

Hvis du bruger et bind for at forhindre læk under menstruationen om natten, kan det være en god ide at stå op langsomt. På grund af tyngdeloven vil dit menstruationsblod samles i din vagina i stedet for at vælte ud på en gang.

Det betyder, at når du står op, vil det menstruationsblod, der har samlet sig i nattens løb, løbe ud på en gang. For at undgå en læk på dette tidspunkt, bør du komme langsomt ud af sengen.

Når du sover, er det en udfordring at undgå lækage under din menstruation

Nu da vi har gennemgået nogle af disse tips, lad os forstå hvorfor søvn under din menstruation uden læk kan kræve en vis finesse.

Før det første, lad os begynde med det faktum, at du sover en masse timer - mere end du normalt ville gå uden at kontrollere dit bind eller tampon.

Det betyder, at du måske skal prøve to eller tre gange for finde den rigtige beskyttelse.

Dernæst, du sover (åbenbart!) - så du føler måske ikke behov for at skifte dit bind eller tampon, hvilket kan resultere i et overraskende læk om natten.

Så er der et spørgsmål om vinkler og tyngdelov. Når du sover, ligger du ned i en længere tid. Det betyder, at de områder, der skal beskyttes om natten, er nogle andre end de områder, der skal beskyttes i dagtimerne - især lodret, kan vi tilføje.

At ligge ned så længe betyder, at tyngdeloven vil få det til at løbe til enten den ene eller den anden side af dine trusser.

Ikke mindst, du flytter dig rundt når du sover. Det kan betyde, at dine trusser kan ligge i forskellige positioner, hvad der betyder, at du behøver en anden slags dækning, hvis du ønsker at undgå periodiske læk om natten.

Den er god nok