Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
makeup fra Technic

Billig men god makeup fra engelske Technic Cosmetics

Af Camilla Vingaard | Blogger
"Brandet formår at skabe innovativ makeup, og følge tidens trend med et bredt sortiment af makeup, der passer til sæson, anledning og årstid"

Technic Cosmetics er et engelsk brand, der er specialister i at producere makeup af god kvalitet til billige penge. Brandet formår at skabe innovativ makeup, og følge tidens trend med et bredt sortiment af makeup. Deres mål er at skabe makeup, til kvinden der gerne vil være lidt ekstra, uden at skulle betale penge for det. Du finder altid makeup der passer til sæson, anledning og årstid. Bonus er, at mange af produkterne også er så små at du nemt kan medbringe dem i tasken og friske makeuppen op i løbet af dagen.  


Makeup fra Technic:

Brug primer til at holde makeuppen på plads

Når sommervarmen virkelig tager fat i Danmark, kan man mange gange have brug for at starte (næsten) helt forfra med makeuppen - min smelter i hvert fald hurtigere end jeg når at tage den på! Derfor bruger jeg nogle gange primer oven på min gamle makeup, i håb om at makeuppen bliver siddende lidt længere når jeg så lægger nyt ovenpå. Min makeup lægger sig pænere, selvom den ikke nødvendigvis holder hele dagen. Her bebrejder jeg dog min ultra fedtede hud! Technic primer spray kan snildt tages med i tasken, og kan endda også tages med i tasken på ferie. 

Highlighter palette 

Technic Pocket Palette er en form for alt-i-én løsning, til hele ansigtet. Hvis du har foundation eller pudder, til at lægge en base – så kan denne palette klare resten. Der er hele tre forskellige farver til kinderne, skygger til at lave et lyst og lækkert look på øjnene, en highlighter og en flot lipgloss i en nedtonet rød farve. 

Når solen skinner og pigmenterne ændrer sig, så er jeg vild med highlighter og det kan (næsten) aldrig blive for meget. Derfor er jeg især vild med Technic Get Gorgeous Highlighting Powder en af mine klare favoritter om sommeren. Den har en lille smule gyldent sin glød, så den er ikke helt ’hvid’. Den fremhæver mine kindben og mine øjenbryn. Herudover bruger den på næseryggen, for at få min næse til at se smallere ud. Udover at den er smadder flot, så koster den også kun 16 kroner, som er helt fantastisk når man er studerende! 

Gennemsigtig Mascara til bryn og vipper

Til at afslutte mit look, er jeg faktisk begyndt at bruge en conditioning mascara fra Technic. Almindelig mascara kan godt være ret hård ved øjenvipperne, og måske især i processen hvor det skal tages af igen. Derfor er jeg begyndt kun ar bruge denne mascara. Den giver et naturligt look, men giver ingen farve. Dog bukker mine vipper let opad når jeg bruger den. Jeg er vild med det naturlige look til sommer, og mine vipper ser også ud til at have det en del bedre! 

Du kan både bruge den inden du går i seng om aftenen, eller under din almindelige mascara.

Denne samling af makeup produkter, giver dig mulighed for at skabe et rigtig fint og naturligt sommerlook, med masser af glød og lækker highlighting! Du kan gøre præcis som du vil, men jeg elsker det afdæmpede look og lyserøde kinder her i det skønne danske sommervejr. 

Den er god nok