Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kend forskellen på BB Cream, CC Cream og DD Cream!

Kend forskellen på BB Cream, CC Cream og DD Cream!

Af Marte Skinlo Gundersen | Kosmetolog
Du har sikkert allerede hørt om BB Cream, men måske ikke CC Cream og DD Cream. Ved du virkelig, hvad disse tre produkter er, og hvad de kan?

Med jævne mellemrum lanceres nye skønhedsprodukter, både inden for hudpleje og makeup. Men ikke alle nyheder får lov at blive, for de lever ikke op til nutidens høje standard. Et produkt, der har hængt ved siden det blev lanceret, og er lige så populært, som det var, da det udkom, er BB Cream - og vi forstår godt hvorfor! Men i de senere år er CC Cream og DD Cream også blevet lanceret.

Så hvad er egentlig BB Cream, CC Cream og DD Cream? Og hvad er forskellen? Du finder svarene på alle spørgsmålene her.

Hvad er BB Cream, CC Cream og DD Cream?

Alle disse tre produkter har det tilfælles, at de kombinerer det bedste fra hudpleje og makeup. BB Cream kommer oprindeligt fra Korea, som altid er et skridt foran Vesten, når det kommer til den nyeste teknologi og udvikling af skønhedsprodukter.

I en travl hverdag er det den perfekte løsning, når du skal tidligt op til skole eller arbejde. BB Cream, CC Cream og DD Cream kan være nogenlunde det samme, men har stadig nogle forskelle. Alle tre produkter dækker huden og fungerer som en erstatning for foundation. Derudover har de plejende egenskaber, som din hud vil have gavn af. Det skal nævnes, at de forskellige mærker selvfølgelig kan have individuelle forskelle.

BB creme

BB cream står for "Beauty Balm" eller "Blemish Balm". Udover at have en let dækning indeholder de fleste BB-cremer fugtgivende ingredienser, såsom hyaluronsyre, panthenol eller glycerin. BB Creams indeholder også andre nærende ingredienser såsom forskellige vitaminer, mineraler og antioxidanter. Efter du har påført din BB-creme, vil du med det samme kunne se, at huden fremstår glattere, friskere og har en smuk glød


TIP! Se efter en BB-creme, der indeholder en høj solfaktor, så du er godt beskyttet i løbet af dagen.

Luxplus top 3 BB cream

  1. Garnier BB Cream Classic
  2. L'Oreal BB c'est magic cream
  3. Embryolisse BB Cream SPF20

Bonusinfo! Lær de 7 vigtigste trin til den perfekte hudplejerutine - her.


CC Creme

Hvis du foretrækker en højere dækning, eller kæmper med røde områder og pletter i dit ansigt, er CC Cream det rigtige valg for dig. CC Cream betyder "farvekorrigerer" eller "farvekorrigerer". Udover de plejende ingredienser og de gode egenskaber du finder i en BB Cream, korrigerer en CC Cream huden. Hvis du døjer med rødme, pletter, pigmentpletter, uren hud eller mørke rande under øjnene, som du ønsker at dække over, vil en CC Cream være et godt valg for dig.

DD creme

Hvad hvis vi kunne kombinere en BB-creme og en CC-creme? Få alle de plejende egenskaber fra en BB Cream og samtidig den gode dækning af en CC-creme? Hvis det lyder fristende, har du fundet dit match i en DD Cream. Udover at kombinere det bedste fra to verdener, beskytter en DD Cream ekstra godt. DD Cream står for "Dynamic Do-All", "Daily Defense" eller "Double Duty" creme. Den ekstra beskyttelse kommer blandt andet af, at en DD Cream ofte har en højere solfaktor end både BB Cream og CC Cream.

Ikke sikker på hvilken hudtype du har? Læs vores artikel om hudtyper og hvilken hudpleje du skal bruge, skrevet af vores skønhedsekspert.

Den er god nok