Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
ansigtscremer fra Clinique, Neutral, La Roche-Posay, Elizabeth Arden, Rønsbøl

Ansigtscremer - Guide til den perfekte makeup

Af Camilla Johnsen
Stor guide om ansigtscremer, som danner den perfekte base for at få det flotteste resultat, når du skal lægge makeup!

I den her række af artikler “Guide til den perfekte makeup”, vil jeg hver gang fokusere på en bestemt produkttype, i den rækkefølge man påfører produktet i ansigtet. Resultatet bliver den perfekte makeup! Og det første man tager på, er jo ansigtscreme. Det er nemlig vigtigt, at huden er gennemfugtet, inden man tager makeup på, da det giver et mere ensartet og flot resultat. Der findes et hav af ansigtscremer, fordi vi kvinder har meget forskellig hud. Det er også forskelligt, hvor mange penge, vi har lyst til at bruge på det, så jeg har fundet nogle cremer forskellige steder på prisskalaen. Men et har de alle tilfælles: De giver fugt til huden, som er den perfekte base, når du skal lægge makeup. 


Billig ansigtscreme: Neutral Face Cream

Vi starter i den billige ende, hvor vi blandt andet har den her ansigtscreme fra Neutral. Neutral er bedst kendt for, at producere produkter uden parabener, parfume, farvestoffer og som er deklareret i samarbejde med Astma- og Allergi i Danmark. Det er ingen undtagelse for Neutrals Face Cream, som er en ansigtscreme, der indeholder glycerin og E-vitamin, og som absorberes hurtigt ind i huden, som samtidig efterlades silkeblød. Den er rigtig god, hvis du har en problemfri hud, og kun skal have tilført fugt til ansigtet. 50 ml, 39 kroner hos os, det er da billigt!


Creme til sensitiv hud

La Roche-Posay er et rigtig lækkert fransk brand, og den her creme tilfører meget fugt til huden, uden at klistre. Brandet er udviklet af hudlæger, og kendt for dets brug af termisk kildevand, som har en beroligende og antioxiderende effekt på huden. La Roche-Posay består kun af parfume- og parabenefri produkter, så man kan aldrig gå helt galt i byen med deres produkter.

Den her specifikke creme La Roche-Posay Hydreane Extra Riche Cream er til sensitiv hud, som efterlader huden hydreret og blød 24 timer i døgnet. Huden bliver fugtet til UG, og smidigheden i huden bliver genoprettet. La Roche-Posay skriver selv, at denne creme er god som en base under makeuppen, og så koster den kun 89 kroner for 40 ml hos os, det er jo helt perfekt. 


Tør og irriteret hud

Avéne er nok lidt mere kendt herhjemme end La Roche-Posay, da man kan købe det på mange apoteker. I Avénes produkter er der vand fra Avéne kilden, som er fyldt med fantastiske egenskaber, som hjælper på sensitiv, tør og irriteret hud. Denne her creme: Avéne Thermale Hydrance Optimale Rich Hydrating Cream egner sig særlig godt til tør hud, da huden bliver gennemfugtet og hydreret. Selve cremen føles let på huden, og den trænger hurtigt ind. Den koster 129 kroner for 40 ml hos os. Elizabeth Arden

Nu skal vi til en “oldie but goodie”, nemlig Elizabeth Arden, som nok er mest kendt for sin Eight Hour Cream. Elizabeth Arden Visible Difference Refining Moisture Cream Complex, er en rig og beskyttende creme. Den giver huden en fin barriere for at undgå tab af den naturlige fugt. Cremen fra Elizabeth Arden reducerer de fine linier, der opstår pga. tørhed, og forbedrer hudens udseende. Så her taler vi altså om en creme, der virkelig kan gå ind og genopbygge hudens elasticitet og naturlige fugtbalance. Den koster 149 kroner for 75 ml hos os.


Creme uden parabener, parfume og farvestoffer 

Den her creme er der faktisk flere af os på kontoret, der er blevet rigtig glade for. Den er fra danske Rønsbøl, er dermalogisk testet og indeholder plejende og fugtende ingredienser, såsom macadamia-nøddeolie og B-vitamin. Rønsbøls dagcreme er desuden uden parabener, parfume eller farvestoffer. Den er rigtig let og lækker at smøre ud, og koster 159 kroner for 50 ml hos os. 


Anti-aging ansigtscreme

Vichys cremer er rigtig lækre, og den her er god til anti-aging, altså når de første tegn på ældning lige så langsomt begynder at vise sit ansigt i ansigtet (pun intented :-)). Det er typisk i form af rynker, ujævn hudstruktur og generelt en mere slap hud. Vichy Idealia Normal Skin indeholder kombucha og B-vitamin, som giver en flottere hud. Cremen kan både benyttes om morgenen og om aftenen, og er allergivenlig og uden parabener. Den koster 179 kroner for 50 ml hos os.


Clinique: Meget tør hud 

Clinique er især kendt for sit 3-trins program, til at opnå den perfekte rensning af huden. Men de laver også cremer, som er effektive. Dramatically Different Moisturizing Cream Dry To Very Dry Skin beskytter huden hele dagen med sine styrkende ingredienser, som kan give fugt til selv den tørreste hud. Ved daglig brug, bliver huden mere robust, og holder huden yngre - længere. Du får 125 ml for 249 kroner hos os.


Så det er altså første skridt i retningen mod den perfekte makeup, fugt, fugt, fugt. Hvis du ikke synes der er nogle cremer her i artiklen der passer til dig, har vi et kæmpe udvalg af ansigtscremer, til enhver hud, enhver farve og en ethvert køn. 


Den er god nok