Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

THE WET BRUSH

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

THE WET BRUSH

The Wet Brush

Du vil i løbet af ingen tid få en nem og smertefri frisering, uanset hvor genstridigt og kruset hår, du måtte have. De unikke børstepigge er længere og tyndere end normalt, og retter sig altid ud efter frisering, så du er sikret en børste, der holder. Piggene er også med til at give dig en behagelig børstning hver gang, da de er bløde nok til at det ikke gør ondt i hovedbunden, men alligevel bliver håret redt igennem, lige meget hvilken hårtype du end måtte have.

Fordi The Wet Brush er blevet så populær har grundlæggerne bag udvidet sortimentet til også at omfatte børster til mænd og børn. Derudover har de for eksempel lavet en shine børste, som giver ekstra glans og en blow børste, som er beregnet til, når man tørrer hår.

Wet brush normal

Her på siden kan du se vores udvalg af The Wet Brush. Vi har The Wet Brush i mange farver og varianter. Vi har blandt andet den “normale” Wet Brush i mange forskellige farver, såsom sort, regnbue, leopard, lilla, pink og så videre.

Wet brush mini

Derudover har vi nogle børster der er mindre, som er optimale til børn eller til at have med på farten, da den passer i enhver håndtaske. De findes også i et hav af variationer.

Hvis man har et stort og kraftigt hår, har vi også nogle hårbørster der er større, som sørger for, at man ikke behøver køre børsten gennem håret for mange gange, og dermed skåner den håret.

The Wet Brush har gjort det sjovt at have en børste liggende fremme på badeværelset, med de flotte farver og figurer der figurerer bag på børsten. Prøv den - du vil ikke fortryde.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus