Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
The Wet Brush

Test af The Wet Brush hårbørster

Af Camilla Johnsen
The Wet brush - hvad er det egentlig den kan, og kan den leve op til forventningerne? Vi har testet den, og konklusionen er ikke til at tage fejl af!

Hvis man følger bare en lille smule med i beauty verdenen, har man ikke kunne undgå at høre om dette nye vidundermiddel til ethvert hår - THE WET BRUSH! Og nu har vi også fået dem hos Luxplus, hvilket naturligvis betyder at vi har testet dem, for at finde ud af hvad all the fuzz is about. For helt ærligt, det er jo bare en hårbørste… Eller hvad? 


Hvad er specielt ved The Wet Brush?

Lad os begynde med at klarlægge hvad teamet bag The Wet Brush lover den kan. The Wet Brush består af nogle unikke IntelliFlex børste-pigge, som gør, at børsten kan glide gennem håret uden at hive i håret eller slide det. De lover ingen tårer og ingen smerte ved udredning af håret, både når det er vådt og tørt. Og i øvrigt er det også ligegyldigt om dit hår er tyndt, tykt, glat eller krøllet. Den er dog speciel god til ødelagt, genstridigt og tykt hår. 

Piggene på børsterne er forholdsvis lange og helt unikt tynde. Hver pig har en dut for enden, som giver hovedbunden massage, og stimulerer cirkulationen i hårsækkene, som dermed bidrager til øget hårvækst - det lyder jo for fedt!

Nå ja, og en lille ekstra feature er, at den har en slags hukommelseschip i sig, som gør at piggene kan huske den oprindelige form, og derfor altid vender tilbage til den - true story! DET er da blæret!The Wet Brush - i flere variationer

Da stifterne af The Wet Brush så hvor populær børsten blev, udvidede de sortimentet. I dag kan man blandt andet købe The Shine Brush, som gør håret mere skinnende og The Blo Brush, som kan reducere tiden på hårtørring. De har ydermere lavet børster til børn og mænd. De er med andre ord ved at nå hele vejen rundt med børster til alle typer hår, og til alle typer mennesker. 


Vurdering af The Wet Brush!

Ja man må sige at den lover meget, så forventningerne var høje. Jeg tror ikke en hårbørste har været så hypet siden Tangle Teezeren blev det nye sort for nogle år siden. The Wet Brush ligner en ganske almindelig hårbørste i modsætning til Tangle Teezeren, dog kan man godt se at piggene er længere og blødere end på en “normal” hårbørste. 

Fornemmelsen første gang man bruger The Wet Brush er FANTASTISK! Man fornemmer med det samme at børsten ikke hiver i håret når man reder det, men alligevel føles håret redt igennem, fordi piggene er lidt længere end normalt. Derudover elsker jeg den fornemmelse de bløde pigge giver i hovedbunden, når man reder håret. 

Børsterne er lavet med en lidt mat overflade, som sikrer at børsten ikke ryger ud af hånden, og at den er rar at holde på. Jeg kan helt sikkert varmt anbefale The Wet Brush! Der er ingen tvivl om at du bliver nødt til at prøve den, det helt store spørgsmål er derfor: Hvilken farve vil du købe den i?Den er god nok