Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TANGLE TEEZER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TANGLE TEEZER

Tangle Teezer
Tangle Teezer er blevet en sand hårbørste succes over hele verden. De farvestrålende tangle teezer børster er praktiske at have med i tasken, men ud over deres mange fede designs og farver, er Tangle Teezer også blevet populære for deres skånsomme måde at rede håret på.
Tangle Teezer er skabt til både børn og voksne som hader at få redt hår. De smarte Tangle Teezer hårbørster kan bruges i både vådt og tørt hår og reder blidt håret uden at håret hænger fast eller knækker.
Især børn som hader at få børstet hår, kan have stor glæde af en Tangle Teezer som gør hårbørstningen til en leg.

Blandt de billige Tangle Teezer hårbørster finder du de mest populære produkter som Tangle Teezer The Original, Tangle Teezer Salon Elite, Tangle Teezer Compact Styler, Tangle Teezer Aqua Splash og Tangle Teezer Magic Flowerpot som er fremstillet specielt til børn i et sjovt og fint blomster design.
Flere har kaldt Tangle Teezer hårbørsterne for et lifechanging vidunderprodukt og en must have hårbørste til en hver kvinde med langt hår.
Tangle Teezer stammer fra og bliver fremstillet i England, men de super populære Tangle Teezer hårbørster sælges i 60 forskellige lande over hele verden. Den hypede Tangle Teezer børste er så populær at der hvert minut bliver solgt 17 Tangle Teezer børster i verden. Tangle Teezer er med andre ord blevet en hårbørste bestseller, og Tangle Teezer bliver altid nævnt i de kendte modeblade og har også vundet adskillige priser for sit innovative design. Tangle Teezer blev lanceret i 2007 og er siden blevet en kæmpe hårbørste succes historie som har revolutioneret markedet inden for hårbørster.

Giv en Tangle Teezer i gave til et barn eller en kvinde som fortjener det bedste til sit hår, eller prøv selv de gode musthave hårbørster fra Tangel Teezer. Tangle Teezer hårbørster kommer i mange flotte festlige farver eller med et fint mønster på og til en meget billig pris.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus