Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Så ofte skal du rengøre din hårbørste

Så ofte skal du rengøre din hårbørste

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Vores hårbørster kan være noget af en bakteriebombe, hvis de ikke bliver rengjort. Derfor får du her lavet en guide til, hvordan du rengør dem bedst.

Vores hårbørster kan være noget af en bakteriebombe, hvis de ikke bliver rengjort. Derfor har jeg her lavet en guide til, hvordan du rengør dem bedst muligt.

Hver dag - og måske flere gange dagligt kommer vores hårbørster i kontakt med stylingprodukter, fedtet hår og støv. Forestil dig hvordan bakterierne kan udvikle sig i hårbørsten blandt de gamle hår og andet snavs.

Derfor anbefales det at fjerne de gamle hår fra børsten dagligt, og rengøre børsten grundigt en gang om måneden.

Sådan renser du din hårbørste:

  1. Start med at fjerne alle løse hår fra hårbørsten med hænderne eller brug en spidskam til at komme godt ind mellem alle børstehovederne.
  2. Lav et bad med lunkent vand og en mild shampoo i, hvor du lægger børsten i blød i 5-10 minutter. Hvis du har en træbørste, skal den ikke være længe under vandet, da man kan ødelægge træet.
  3. Brug herefter fingrene til at komme ind og rense mellem alle børstehovederne.
  4. Skyl herefter børsten grundigt, og sørg for at alt shampoo er væk.
  5. Da børsten nu er blevet godt blødgjort af vand og shampoo, kan man med en pincet fjerne de små støvdutter, der kan sætte sig om hvert enkelt hoved i børsten.
  6. Skyl herefter børsten igen, og læg den til tørre med børsterne nedad på et tørt og rent håndklæde.   

Så nemt og enkelt kan det gøres at rengøre hårbørsten, og derved undgår du en masse skidt og snavs i håret. Forestil dig at du lige kommer ud fra badet med nyvasket hår, og så bruger en gammel snavset hårbørste - Det vil være synd!

Hvis du synes, at dit hår fedter hurtigt efter det er blevet vasket, så bør du have den beskidte hårbørste i tankerne, da den sagtens kan være grunden til dette problem.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem