Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

SKÆLSHAMPOO

Her på siden har vi samlet alle vores skælshampoo til kvinder, alle med det formål at bekæmpe skælproblemer. Skælshampoo kan dog også benyttes, hvis du har tør hovedbund, da formålet med skælshampoo er, at sørge for, at din hovedbund kommer i balance.

Hvad er skæl?

Skæl kan enten give sig til kende ved at være små hvide flager, der drysser ned på skuldrene, eller grå/gule fedtede belægninger, der sidder i hovedbunden. Begge slags kan klø, men det skal man endelig lade vær med. Skæl kan blandt andet skyldes svamp, som kan være en smule svær at bekæmpe, men det er muligt at holde det nede med blandt andet skælshampoo.

Hvordan undgår man skæl?

Der findes shampoo som udtørrer hovedbunden, ligesom nogle væsker man bruger til permanent kan give skæl. Derudover kan en slags skæl også være arvelig, blandt andet hvis man lider af psoriasis, og så er det ofte ikke kun hovedbunden der er problemet.

Man kan også undgå skæl ved at bruge skælshampoo, som en forebyggende faktor. Skælshampooen kan sørge for at PH balancen er optimal, så man undgår at få tør hovedbund.

Selvom det typisk er mænd der får skæl, kan det altså ske for kvinder at de får skæl. Og det hjælper at give hovedbunden luft, hvilket kan være lidt svært hvis man har langt hår. Man kan dog lade vær med at “lukke” hovedbunden, ved at gå med hue eller hat. Og man kan rede håret, for at fjerne det løse skæl.

Her på siden, finder du vores udvalg af skælshampoo til kvinder. Der er altså taget højde for, at kvinders hovedbund er forskellige fra mænds, og at det derfor er nogle andre ingredienser der er i skælshampoo til kvinder, så skæl kan blive bekæmpet. Du har mulighed for at bekæmpe, forebygge eller behandle skæl med de forskellige skælshampoo.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK