Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

GOLDWELL

Goldwell

Goldwell er et stort internationalt frisør brand, som har skabt en enorm succes med deres mange serier inden for hårpleje og hårstyling produkter, som kan tæmme selv det vildeste hår og skabe unikke, mindblowing frisurer. I professionelle frisørsaloner over hele verden, finder du Goldwell styling produkter, shampoo, hårspray, hårpleje og meget mere.

Den bedste hårpleje fra Goldwell

Goldwell brandet samarbejder med frisører og professionelle stylister om at skabe de bedste hårpleje serier til dig og dit hår. Met et hårprodukt fra Goldwell kan du derfor være sikker på, at der er blevet kælet for detaljen, og listen over gavnlige ingredienser og gode egenskaber for håret er lang.

Goldwell hårpleje og hårstyling er skabt til professionelle frisører, når de i deres hverdag klipper og styler håret i lækre frisurer der skal holde hele dagen, men nu kan du også få fingre i de lækre Goldwell produkter til en billig pris. Goldwell er frisør brandet til dig,der elsker at lege med dit look og skabe nye spændende frisurer alt efter hvilket humør du er i. Prøv f.eks. Goldwell StyleSign Volume Big Finish Hairspray som er en fantastisk hårspray, der gør det nemt at få utrolig volumen i dit hår og en finish, der holder længe.

Goldwell er en historie om et unikt hårpleje brand, der ved hjælp af et tæt samarbejde med rigtige frisører og hårstylister, der er vant til at arbejde med hår og ved hvad der kræves af et godt hårprodukt, har skabt populære hårpleje serier til alle hårtyper. Goldwell er derfor også velegnet til den kræsne forbruger der forventer lidt ekstra af sit hårpleje produkt og som aldrig går på kompromis med kvalitet. Elsker du at style håret og lave vilde håropsætninger, er Goldwell som skabt til dig. Prøv et produkt fra Goldwell serierne og oplev hvordan dit hår bliver super nemt at style samtidig med at Goldwell hårpleje produkterne plejer håret og giver masser af glans.

Billig hårpleje fra Goldwell

Her på siden har vi samlet vores udvalg fra det lækre og eksklusive Goldwell. Du kan være sikker på at finde lige præcis det produkt, der kan gøre underværker for dit hår til en meget fordelagtig pris.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus