KAT

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KAT

Vil du forkæle din kat med lækre delikatesser, som ingen kat vil kunne modstå så tag et kig på vores udvalg af kattemad og kattesnacks her på Luxplus. Vi har samlet noget af det bedste på markedet, som vores små pelsede venner vil elske at sætte tænderne i.

Godbidder til katte fra Dreamies

Her på siden kan du finde mange lækre snacks til din kat fra eksempelvis mærket Dreamies. Dreamies pakkerne kommer i forskellige smagsvarianter som din kat uden tvivl vil synes om. Hos Dreamies er der rig mulighed for at din kat kan finde sig nogle favoritter blandt udvalget af kattesnacks. Lad din kat prøve smagsvarianter som kylling og and, ren kyllingesmag, oksekød eller laks. Godbiddere er skabt i perfekte små størrelser, som passer perfekt til at katten kan tygge dem. Ryst posen fra Dreamies og se hvordan din kat vil komme springende mod dig for at nyde godt af de velsmagende godbidder.

Billig kattefoder fra Sheba


Her på Luxplus kan du naturligvis også få almindelig kattemad til din lille katteven. Prøv eksempelvis de luksuriøse varianter fra mærket Sheba, som har skabt en række super lækre og velsmagende anretninger til katte. Kattemaden er sammensat af forskellige smage, sovse og konsistenser, som alle katte vil synes om. Når du køber produkter til din kat fra brandet Sheba, kan du foruden den gode kvalitet nyde at handle bæredygtigt. Shebas produkter er nemlig udstyret med MSC certifikatet på hele 83% af de produkter, som indeholder fisk. Sheba ønsker nemlig at værne om havets økosystem og mindske belastningen af plante og dyreliv i havet. Du kan derfor være med til at mindske et menneskeligt aftryk på verdens have, når du køber produkter, der indeholder fisk fra Sheba.

Undgå flåter på din kat

Har du en kat, som kan springe frit omkring på marker og i skove, så har du sikkert oplevet at finde en flåt eller to i kattens pels. Flåter skal altid fjernes fra både mennesker og dyr, da de kan være til stor gene og i nogle tilfælde give udslæt, som skal behandles med medicin. For at undgå dette kan du heldigvis let og enkelt selv fjerne de små insekter med en Flåt Fjerner. Flåt Fjerneren skubbes ind under flåten og kan derefter fjernes let og enkelt. Det er vigtigt at følge brugsanvisningen nøje første gang du skal bruge din Flåt Fjerner. Få Flåt Fjerneren her på Luxplus til en fornuftig pris, så du altid kan hjælpe din kat med at blive helt flåt fri.

Velkommen til Luxplus