HUND

Hent flere produkter
Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

HUND

Vil du forkæle din hundeven med et hav af lækre plejende og smagfulde produkter, så se nærmere på udvalget af produkter til menneskets bedste ven her på Luxplus. Når man har hund, kan det kræve at man anskaffer sig et bredt udvalg af produkter i forbindelse med hundens hygiejne og velvære. På Luxplus ønsker vi at gøre det nemmere for alle hundeejere, hvorfor vi gerne vil tilbyde dig en række forskellige produkter, så du er dækket godt ind og kan give din hund, det den har brug for.

Godbidder til hunde fra Pedigree

Skal du lære din hund at lystre, og vil du gerne belønne den hver gang den lærer et trick, så kan du med fordel altid have Pedigree godbidder ved hånden som din hund med sikkerhed vil elske. Prøv eventuelt de velsmagende Markies godbidder, som indeholder en perfekt sammensætning af kød, som hunde vil finde uimodståelig. Godbidderne indeholder desuden også vitaminer, mineraler og omega-3, som vil gavne din hunds helbred. Udover de lækre godbidder finder du naturligvis også almindelig hundemad her på siden, som du med fordel kan give din hund i forbindelse med de daglige måltider.

Pedigree Dentastix til hunde

Hunde har ofte godt af at få et tyggeben i ny og næ, da deres tænder og gummer har brug for at tygge, for at kunne komme af med plak og andre mundgener. Pedigree Dentastix kan nydes af både små som store hunde. Foruden den rensende effekt som tyggebenet har på hundens tænder, virker tyggebenet også som en lækker treat for din hund, som den kan hygge sig med længe.

Loppeshampoo til hunde

Har din hund fået lopper i pelsen kan du her på Luxplus også finde en shampoo som afhjælper på netop dette problem. Shampooen virker frastødende på lopperne, men indeholder ingen skarp duft, som vil forstyrre eller genere din hund. Udover den effektive loppeshampoo finder du også almindelig hundeshampoo, som vil holde din hunds pels ren og frisk.

Billige hundeposer

Her på Luxplus finder du foruden ovenstående hundetilbehør også hundeposer til meget billige penge, så du altid er sikret at have hundeposer lige ved hånden i forbindelse med enhver gåtur med din hund.

Se vores udvalg af tilbehør til hunde her på Luxplus og få rigtig meget for pengene.

Velkommen til Luxplus