Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
W7 makeup

W7 Favoritter - Billigt, men godt!

Af Camilla Klarskov
”Alle bør have adgang til makeup af høj kvalitet til betalelige priser”- JA TAK! Læs om Camillas favoritter fra det populære brand her!

”Alle bør have adgang til makeup af høj kvalitet til betalelige priser”. Netop dét gjorde grundlæggerne af makeup-mærket W7 til deres mission tilbage i 2002. Hundredevis af produkter og 15 år senere har W7 slået sig fast som et af de mest succesfulde drugstore-brands i udlandet, og over de senere år har produkterne også sneget sig ind på det danske marked.


En øjenskyggepalette til 19 kr., en læbestift til 5 kr. og en neglelak til 9 kr.? Det lyder jo næsten for godt til at være sandt. Og ja, det syntes jeg også, da jeg første gang blev introduceret til mærket, hvorfor jeg i lang tid gik en stor bue uden om alle produkter med W7’s logo på. Jeg kunne simpelthen ikke begribe, at det kunne være muligt at lave kvalitetsmakeup på niveau med de produkter, jeg ofte kastede flere hundrede kroner efter. 


I løbet af det seneste år har jeg dog vovet min forudindtagede skepsis og givet W7 en chance. Det er sket lidt efter lidt, men efter hver succes er jeg blevet mere nysgerrig, og min samling har efterhånden vokset sig større, end jeg nogensinde havde troet. I dag har jeg – med hånden på hjertet – skiftet nogle af mine daglige favoritter ud med W7’s produkter (hvilket min bankkonto vist er ret taknemmelig for!), og så kom det som en glædelig overraskelse, at det budgetvenlige brand heller ikke tester produkter på dyr. Altså kan også veganere og dyreelskere med god samvittighed eksperimentere med nogle af de mange produkter i sortimentet – kæmpe plus!

Er du også nysgerrig på W7 og dets produkter? Så kan du læse om mine egne favoritter fra brandet lige her.


W7 - Yndlingsprodukterne

Shape Your Face Contour Kit

Jeg var VIRKELIG skeptisk overfor dette produkt, da jeg har erfaring med, at contour-produkter fra drugstore-brands oftest er fyldt med shimmer eller har en orange undertone, hvilket altså ikke duer til konturering! Derfor var jeg oprigtigt talt blown away, da jeg endelig testede dette simple kit. Der er både en kold og en varm contour-farve, en lys farve, der fungerer perfekt som setting powder, og så er produktet hverken for meget eller for lidt pigmenteret samt nemt at blende ud. Alt i alt en rigtig fin dagligdagscontour til lysere hudtoner!


Glowcomotion Shimmer Highlighter Eyeshadow

Highlighter er efterhånden blevet et af tidens mest populære makeupprodukter. Ligesom contour-produkter kommer highlightere oftest i de bedste varianter fra dyrere makeup-mærker, men W7 har rent faktisk formået at skabe et produkt på linje med dem til flere hundrede kroner. Glowcomotion er ikke glitret, men har et virkelig smukt, køligt gyldenfarvet sheen og er superpigmenteret. Og hallo, det koster kun 19 kroner hos Luxplus?! Jeg lover dig, at du ikke vil fortryde det – specielt ikke hvis du leder efter en dupe til en vis frøken Mary Loumanizer (hint hint)!


Banana Dreams Loose Powder

Banana powderen blev som følge af Kim Kardashian og hendes verdensberømte makeup-artist Mario Dedivanovic alment kendt sammen med contour-begrebet, og W7 har selvfølgelig også skabt deres egen version. Setting powderen med den gule undertone fungerer som et perfekt step i din contour-routine, hvor den både får makeuppen til at holde bedre og samtidig fungerer som et naturligt highlight, for eksempel under øjnene, i midten af panden, på hagen og på kæbepartiet. Denne version fra W7 er bedst til dig med medium til mørke undertoner.


Candy Blush

Et andet produkt, der virkelig overraskede mig, var denne blush med det nuttede navn. Normalt har jeg to problemer med blushes: 1) De forsvinder meget kort efter, de er blevet påført eller 2) de er svære at blende ordentligt ud, og sætter sig derfor i plamager. Men ingen af disse problemer oplever jeg med dette produkt! Jeg er glad for farven Gossip, som giver et superfint, friskt look, lægger sig pænt på kinderne og holder godt. 


Absolutely Waterproof Mascara

Jeg er vild med naturlige vipper, og sværger altid til vandfast mascara, som holder buen på mine vipper bedst. Begge dele får jeg med denne mascara fra W7. Hvis du er vild med dramatiske, intense vipper, ville jeg nok forsøge mig med nogle andre af mærkets muligheder, men hvis du har samme præferencer som mig, kan du (for sølle 25 kroner!) sagtens give denne mascara et go!Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem