Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
drugstore bronzers

Vores favorit budgetvenlige bronzers

Af Camilla Klarskov | Beauty blogger
Vi ser nærmere på tre budgetvenlige varianter fra nogle af vores absolut yndlingsdrugstore brands, som fremhæver og understreger dit ansigts konturer.

Foruden kølige drinks, lyse nætter og danske jordbær, kalder sommer og sol på én ting: den helt rigtige bronzer! En god bronzer skal helst fremhæve og understrege ansigtets konturer og solkyssede kulør, og af den grund kommer bronzeren til sin ret på netop denne årstid. Men hvilken én skal du så vælge? I dag ser vi nærmere på tre budgetvenlige varianter fra nogle af vores absolut yndlingsdrugstore brands, som alle præsterer mindst lige så godt som dem, du skal betale det tredobbelte for hos high-end mærkerne. Så er du også på udkig efter denne sommers bronzer-match, er det nu, du skal læse med. 

Favorit drugstore bronzers

Physicians Formular: Murumuru Butter Bronzer i farven ’Deep Bronzer’

Indtil for ganske nyligt var Physicians Formular-produkter nærmest sagnomspundne fabler, som vi i Danmark kun kendte til fra amerikanske skønhedsguruers anmeldelser på Youtube. Det hører heldigvis fortiden til! I dag kan vi herhjemme nemlig også få fingrene i kultprodukter såsom Murumuru Butter Blush og Butter Bronzer. Lever de så op til hypen? Svaret er et rungende JA! Pudderbronzeren fra Physicians Formular udmærker sig særligt ved sin fløjlsbløde formulering, der giver den et luksuriøst feel og gør den supernem at arbejde med. Produktet er tilpas pigmenteret til, at du selv kan opbygge den til den ønskede intensitet, og så har den en let illuminerende effekt, der giver masser af glød. Er du overfølsom for parfume, bør du dog gå udenom denne variant, da den er tilsat en ellers skøn duft. 

The Balm: Bahama Mama Bronzer

En anden velrenommeret bronzer kommer fra The Balm, der i den grad har formået at forene drugstore mærkernes mere legende og ungdommelige image med high-end mærkernes kvalitetsbevidsthed. Bahama Mama er en solidt pigmenteret, mat bronzer med en kold undertone, hvilket ikke kun gør den ideel til at understrege sommerens solbrune hud, men også gør den til et fremragende contour-produkt. Oplever du ofte, at bronzere får et lidt orange skær på din hud, og udvikler du naturligt en mere olivenfarvet tan i sommermånederne, kan Bahama Mama meget vel være din nye bedste ven!

NYX: Matte Body Bronzer i farven ’Deep’  

Hvem siger, at bronzere er forbeholdt ansigtet? NYX har lavet en skøn solskinspudder, der ikke kun giver dit ansigt, men også din krop, masser af sommerfarve. Som navnet antyder er denne pudderbronzer mat og desuden nem at fordele, hvorfor du effektivt kan opnå et naturligt, solkysset look all over – den er blandt andet helt genial på solkyssede skuldre! Bronzeren er desuden varmere i sin nuance end eksempelvis Bahama Mama, hvorfor den er særligt god til dig, der ofte vælger foundations med lyserøde undertoner og i solen naturligt udvikler en mere varm, solbrun farve.  

Den er god nok