Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Sådan får du mest ud af vingummivitaminer fra VitaYummy.

VitaYummy: Den ultimative guide

Af VitaYummy
Se, hvilke varianter du kan bruge sammen - og hvor du skal være opmærksom. BONUS-TIP: Sådan kommer du igennem vinteren med vingummivitaminer.

Med 14 forskellige spændende produkter i VitaYummy brandet, kan det være svært at vælge imellem dem – og skal man vælge? Ja, det skal man desværre. Selvom det er lidt uoverskueligt at vurdere, hvilke produkter du kan bruge sammen - og hvilke du ikke kan – så bliver du nødt til det. 

Grunden til der er en begrænsning i hvor mange forskellige varianter, man kan anvende på samme tid er, at Fødevarestyrelsen har fastlagt nogle regler for, hvor mange vitaminer og mineraler, de anbefaler, man indtager om dagen. VitaYummy produkterne er i kategorien kosttilskud, og det er derfor, det er styret af Fødevarestyrelsen. Fødevarestyrelsen arbejder med en liste, hvor de angiver den daglige anbefalede mængde af vitaminer og mineraler også kaldet det daglige referenceindtag.

Der findes både fedtopløselige og vandopløselige vitaminer, og den helt grundlæggende forskel på dem er, at de fedtopløselige vitaminer kan ophobe sig i kroppen, hvis man får for mange, men får man derimod for mange af de vandopløselige, så udskilles de med urinen. 

Læs mere om hvordan VitaYummy virker

Disse VitaYummy må du tage sammen

Det er således de fedtopløselige, man skal være mest opmærksom på. Det er nemt at huske, hvilke vitaminer der er fedtopløselige med denne huskeregel: De fedtopløselige vitaminer er dem, du er KED A’, ophober sig i kroppen og er således A, D, E og K, mens de vandopløselige er B og C vitaminerne.

Med udgangspunkt i ovenstående har VitaYummy lavet følgende skema for de forskellige VitaYummy varianter, som giver overblik over, hvilke produkter du kan spise på samme tid, og hvilke du ikke kan. Gældende for gruppe 1 er, at det er her, du skal være opmærksom på begrænsninger, mens du frit kan vælge produkter fra gruppe 2.

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem