Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Vingummivitaminer fra VitaYummy - vegansk kosttilskud

Vingummivitaminer hitter – læs hvorfor

Af VitaYummy
De er nemmere at huske end piller - og så smager de bedre! Alt du skal vide om vingummivitaminer fra VitaYummy.

Der er rigtig mange, der vælger at spise deres vitaminer i vingummiform - både børn og voksne. Dette skyldes ikke mindst den gode smag og konsistens, som har en stor betydning for, om man husker dem hver dag. Med vingummivitaminer bevæger indtaget sig fra noget, man skal huske sig selv på at tage, til en daglig selvforkælelse, som man ser frem til. Det er så meget nemmere at huske dagens ration, når den er indbydende og lækker!

Kan vingummivitaminer bruges som kosttilskud? 

Det korte svar er JA, men det har taget mange år og en del undersøgelser, at nå frem til det meget korte svar. Den længere forklaring skal findes i munden, dens opbygning og måden den fungerer på. Kigger man meget indgående på overfladerne i munden, altså alle dele af munden, så vil man se, at den er blank, (typisk) ensartet og har en flot rød farve. 

Farven og det hele skyldes det faktum, at mundens slimhinde er et af de steder i kroppen, hvor der er det mest effektive kredsløb. Og det bidrager til, at alting lettere optages via mundens slimhinde. Overfladen er nemlig udviklet, så der er let adgang og passage for mindre stoffer. 

Der er også tilknyttet spytkirtler til munden, og det er også en rigtig smart opfindelse. De danner spyt, der kan blandes med det, vi indtager og tygger, hvilket betyder at det bliver tyndt flydende, og dermed lettere kan blive optaget i munden (kinderne og mundens bund) og dermed nå ind i blodbanen og til fordeling i kroppen. 

Vores spyt indeholder en stor mængde af forskellige stoffer, herunder enzymer, der er små stoffer som hjælper til med at spalte det vi indtager til bittesmå stoffer, der let kan optages via mundens slimhinde. Det kunne eksempelvis være optagelse af vitaminer, mineraler eller andre små næringsstoffer. 

Du skal med andre ord huske at tygge dine vingummivitaminer godt og længe og derved lade munden gøre sit arbejde.

Læs hvordan du får mest ud af VitaYummy

Hårvitaminer: VitaYummy Hair & Nails

En af de absolutte mest solgte vingummivitaminer er hårvitaminerne VitaYummy Hair & Nails. 

VitaYummy Hair & Nails findes i to smagsvarianter: Raspberry og Peach. Det er kun på smagen de to produkter adskiller sig – indholdet er det samme. Produkterne indeholder blandt andet 5000 µg biotin. Biotin bidrager til et normalt hår og normale negle. VitaYummy er vegansk og fri for kunstige farve-, søde- og smagsstoffer. 

Se alle produkter fra VitaYummy


Den er god nok