Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Youngblood

Vi tester: Youngblood

Af Lonni Sandbjerg Hansen
Vi tester nogle af topfavoritterne fra makeup brandet Youngblood for at se om de virkelig lever op til deres gode omdømme. Få resultatet her!

Jeg har været så heldig at få lov til at teste endnu flere vidunderprodukter fra Youngblood.

Denne gang har jeg testet deres pressed mineral foundation, creme blush, en powder blush med perlemor og deres Minerals in the Mist fugtspray..

Mist med dobbelt virkning

Youngbloods Minerals in the Mist - Refresh er en effektiv fugtspray som er perfekt at bruge inden din dagcreme. Sprayen hjælper dig med at “låse” fugten inde på huden.

Mit førstehåndsindtryk da jeg sprayede var: Mums, sikke en fantastisk duft af mandarin. Utrolig lækker frisk og ikke for sødt. Sprayen giver dig hurtigt en følelse af en velfugtet hud og den smarte sprayfunktion gør den nem at fordele ens over hele ansigtet.

Det bedste ved denne fugtspray er at den har flere muligheder i sig. Denne lille fugtgivende spray kan nemlig, udover at holde din ansigtshud frisk og gennemfugtet under makeuppen, også hjælpe dig med at sætte din foundation på plads så den holder længere! Dobbelt lykke = win-win!

Jeg kunne sagtens mærke en forskel på min dagsmakeup. Min foundation blev knap så tør på huden som den plejer efter en lang dag og min hud føltes dejlig blød da jeg fjernede min makeup om aftenen. Thumbs up!

Pressed minerals from heaven

Youngblood Pressed Mineral Foundation er en af de mest populære powder foundations på markedet. Og nu forstår jeg hvorfor! Den er virkelig lækker!

Lad mig starte med at fortælle om emballagen:

Når du køber Youngbloods Pressed Mineral Foundation, kommer den i en smart kompakt størrelse med magnetisk lukning. “Æsken” lukker virkelig tæt, og sørger for at du ikke har pudder ud over det hele hvis du har den med i tasken.

Foundation-æsken sørger også for at din pudder ikke bare sådan bliver ødelagt. Mega nice. Emballagen har ikke den der plastik følelse hvilken også bidrager til en lidt mere ekslusiv følelse. Som makeup artist ELSKER jeg bare når der er tænkt lidt mere over detaljerne i et makeup produkt!

Indeni er der et lille spejl og en makeup svamp som du kan bruge til at friske din makeup med når du er på farten.
Jeg vil anbefale at du kun bruger svampen til de steder du vil have ekstra coverage på, og ellers bruger en pensel til at tone pudderen ud med i resten af ansigtet. Sådan sikrer du en mere naturlig og jævn overflade, plus ens egne makeup pensler og svampe er generelt tit bedre end dem der følger med makeup produkterne.


Og nu til indholdet:

Som forventet har Youngblood sørget for et lækkert produkt med en silke-tekstur som glider nemt på. Pudderen har en let følelse når den kommer på huden, og man føler tydeligt at huden kan ånde igennem.

Samtidigt er pudderen ret drøj og der skal ikke ret meget til at give en super god dækning. Jeg forstår godt hvorfor Youngblood Mineral Foundation er en favorit hos så mange danske piger. Jeg er fan!

Luminous Creme Blush -  Pink Cashmere

En lille, rund peace of heaven. Denne creme blush giver utrolig meget farve. Den er enormt pigmenteret, og vil kunne holde rigtig længe selvom du bruger den dagligt.
Jeg brugte en ringfinger til nænsomt at duppe blushen på. Blushen giver dig en fin “ung-pige glød” som altid er attraktivt. Den ser umiddelbart meget pink ud, men den er meget naturlig og nærmest ferskenfarvet når den kommer på huden.

Jeg anbefaler at bruge denne blush helt til slut i din makeup rutine så du ikke ødelægger farven på den med din finishing powder. Creme blushen er også velegnet til et lidt ældre publikum som har smile-rynker og fine linier, da den sørger for ikke at fremhæve disse.

Crushed Mineral Blush - Coral Reef

Denne mineral powder blush indeholder en del perlemor og kan bruges alene eller som en form for highlighter ovenpå din sædvanlige blush for at give mere glam over dit look. Emballagen er indrettet så smart at der er små huller på toppen så du ikke får for meget produkt ud på én gang og dermed spilder en masse. Dog synes jeg nu stadig at der er for mange huller, så derfor valgte jeg kun at klippe en lille del af det beskyttende plastik væk. Man skal nemlig ikke bruge ret meget af blushen for at se den. Bare et tip.

Powder blushen er, som mineralsk makeup ofte er, super nem at arbejde ind i huden, og den giver et flot naturligt resultat. Til et makeup look der bare har lidt ekstra wauw-effekt!

Min konklusion 

Youngblood lever fuldstændig op til mine forventninger. Som makeup artist er jeg i årevis stødt på dette brand, og jeg bliver altid overrasket over hvor nem mineral makeup er at arbejde med, og hvor let det er at skabe en smuk makeup med få produkter.

Youngblood er derfor også perfekt til en daglig hverdagsmakeup, hvor du ikke gider bruge 20 forskellige produkter og bruge en evighed foran spejlet.

Den er god nok