Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Clinique produkter, Elizabeth Arden produkter

Træt hud?

Af Lonni Sandbjerg
Forebyg, forebyg, forebyg! Reducér de fine linjer i ansigtet, poserne under øjnene og forebyg nye i at opstå med hudpleje ekspertens favoritter.

Med tiden har jeg bemærket at min hud ikke længere er den samme. Nu som 30-årig har jeg lagt mærke til små fine linjer der pludselig dukker op omkring øjnene, og de der poser under øjnene som bare bliver større og større! Når man er mor og skal op kl 05:30 om morgenen for at stresse ud af døren, hen til institutionen og derefter på arbejde, har man ikke altid tid til den helt store makeup- og hårforvandling.
MEN! opgiv ikke håbet endnu. Man kan sagtens hjælpe huden lidt på vej og reducere de fine linjers udseende med en hudplejeserie der rent faktisk virker! Husk at lækker hud med glød, altid trumfer et lag af forjaget makeup. 

Herunder har jeg samlet et par effektive produkter som jeg har gjort til en del af min daglige hudplejerutine. De er nemme og hurtige at bruge - og de gør en forskel for mit ansigt.


Clinique Repairwear Gift Set

Beskyt ansigtet mod linjer med genopbyggende produkter fra Clinique Repairwear Gift Set. Dette sæt er en god startpakke som indeholder en serum, regenererende creme og en øjencreme. Pakken er designet til dig som gerne vil fokusere på behandling af fine linjer og solbeskadiget hud.
Elizabeth Arden Intervene Anti Fatigue Eye Cream

En innovativ øjencreme beregnet til den fine hud omkring øjenpartiet. Indeholder biodromin som hjælper med at reducere fine linjer og mørke rander. Cremen giver dig en fugtgivende effekt og efterlader din hud skøn og blød.


Elizabeth Arden Intervene Timefighting Radiance Serum

En potent vandbaseret serum til at bekæmpe de fine linjer med koncentreret biodormin teknologi og naturlige ekstrakter. Serummet blødgør og udglatter huden så den føles friskt og hydreret. 
Den er god nok