Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Fugtige bløde læber i kulden

Tørre læber? Sådan får du fugtige og smukke læber!

Af Camilla Vingaard | Blogger
Fugtige bløde læber i den bidende vinterkulde

Jeg tror de fleste ved, hvor irriterende og smertefuldt det kan være, at have tørre, sprukne læber. Kulden kan virkelig tørre læberne ud, og for mig er det altid et problem. Mine læber sprækker, overfladen bliver knastør og jeg begynder at bide i mine læber for at få de tørre ”flager” væk.. og det gør kun ondt værre! Derfor har jeg brug for nogle produkter, der kan fjerne døde hudceller fra mine læber og samtidig finde noget, der virkelig kan give dem fugt. Og det skal ikke være den type, der forsvinder efter et glas vand. Det skal blive siddende og give fugt i mange timer – så jeg ikke behøver at hive læbepomaden op at tasken en gang hver halve time. 


Exfoliér læberne med Elf

Jeg er vild med Elf, og de bliver ved med at imponere! Elf Lips Exfoliator (link: https://www.luxplus.dk/produkt/elf-lip-exfoliator-clear-1-stk). Den ligner en læbestift på en prik, men har en masse små korn, der sliber læberne og fjerner døde hudceller. Exfoliator stiften indeholder både shea butter, avocado, vitamin E og jojobaolie, der har en beskyttende og revitaliserende effekt på læberne. Stiften efterlader dine læber velplejet og silkebløde! 

Når jeg skal exfoliere mine læber, så bruger jeg stiften som hvis jeg puttede læbestift på. Men blander den almindelige ”påførelses-bevægelse” med små cirkulære bevægelser. Produktet skal fjernes med lunt vand (brug eventuelt en vatrondel). 


Sukkerscrub til læberne fra Milani 

Hvis du er mere til en sød scrub, så skal du prøve en sukker scrub fra Milani (link: https://www.luxplus.dk/produkt/milani-keep-it-sweet-sugar-lip-scrub-12-g)! De små sukkerkorn i produktet, sliber nænsomt overfladen af læberne og efterlader dem silkebløde.. og så smager læberne faktisk også godt! Ikke at man skal spise det, men hvis man slikker sig om læberne når produktet er fjernet, så er det en ganske smagfuld oplevelse. 

Når du har exfolieret dine læber, skal der fugt, fugt, fugt og atter fugt til! 


Fugtige kysseklare læber med GlamGlow

Til at fugte læberne bruger jeg en lækker læbepomade fra GlamGlow (link: https://www.luxplus.dk/produkt/glamglow-poutmud-wet-lip-balm-love-scene-7-g). Den indeholder sheasmør, kakaosmør og mandelolie der giver læberne fugt og næring. Den indeholder en lille smule farve i, der giver en naturlig pink farve til læberne. Produktet holder længe på læberne, og er faktisk virkelig nem at putte på læberne! Normalt er jeg ikke vild med de læbepomader, hvor man skal stikke fingeren ned og kæmpe for at få noget på fingeren, som man derfor skal forsøge at fordele ligeligt på over- og underlæbe. Sådan er GlamGlow ikke! Det er bare et lille prik ned i ”krukken”, og så har du den perfekte mængde af produkt til dine læber. Det bliver ikke nemmere. 

Bonus er, at det ikke klistrer på fingeren bagefter!

Nu vil jeg mene, at både du og dine læber er godt klædt på, til at gå kulden i møde med velplejede og fugtige læber. Min anbefaling vil være at du exfolierer dine læber 3 gange om ugen, men at du naturligvis fugter dine læber hver dag – så ofte som de har brug for det! 

Den er god nok