Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Beautyblenders

The Original Beauty Blender - alt hvad du behøver at vide

Af Madelen Rosengren
Læs alt hvad der er værd at vide om beautyblenders, fx. hvordan du anvender og vasker en beautyblender, så du kan få et fejlfrit resultat.

Du har garanteret set dem - eller en kopi af dem. The Original Beauty Blender er mærket bag produktet beautyblender, den æggeformede makeupsvamp, som ramte beautyverdenen med en farverig storm. The Original Beauty Blender blev grundlagt af den amerikanske makeupartist Rea Ann Silva i begyndelsen af 00’erne. Siden da har mærkets makeup svampe revolutioneret måden at lægge makeup på, og har vundet beautyverdenens svar på en Oscar, Allure magasinet Allures pris Best of Beauty Award, ikke mindre end syv gange.  

Utallige makeup gale forbrugere og professionelle makeupartister har i årevis hyldet beautyblenderen som det perfekte værktøj til at lægge alle former for makeup. Og du kan faktisk bruge beautyblenderen til både foundation, concealer, pudder, blush, highlighter, øjenskygge, creme og så videre. Det er kun fantasien der sætter grænsen.  


Hvad er en Beautyblender?

En beautyblender er en makeup svamp uden kanter, der bruges til at påføre alle former for makeup og fugtighedscreme. Der er ikke latex i Beautyblenders og heller ikke andre allergifremkaldende stoffer. En beautyblender skal gøres våd inden brug, og presses grundigt, så den bliver dobbelt så stor, og kan absorbere det produkt, man bruger. Fordelen ved at bruge en beautyblender frem for en makeupbørste eller en makeupsvamp er, at beautyblenderen kan komme til steder, hvor en makeupbørste ikke kan. Den runde form og en 360 graders overflade giver et perfekt jævnt resultat uden at efterlade penselstrøg eller linjer, så resultatet er et mere naturligt look. En anden væsentlig fordel er, man ikke spreder bakterier rundt på huden når man anvender en beautyblender, på grund af det materiale den er lavet af. Hvis man sørger for at vaske den korrekt, kan den holde i mindst 3 måneder. 

Beautyblenderen giver et fejlfrit finish, og det er nemmere at dække ar og pletter med den, fordi man dupper produktet på huden, i stedet for at smøre det ud. 


Valg af Beautyblender

Lad farverne guid e dig, når du skal finde ud af hvilken beautyblender du skal vælge. Vi anvender beautyblenders på forskellige måder, og derfor er der også beautyblenders tilpasset til forskellige formål. 

Pink Beautyblender - Den pink Beautyblender er den oprindelige version, og det er den du skal vælge, hvis du ønsker en beautyblender, der virker til alt. Den pink beautyblender sørger for en fejlfri finish, lige meget hvilket produkt du bruger den til. Den lilla og den røde beautyblender kan det samme som den pink, disse farver er bare limited editions. 

Sort Beautyblender - Den sorte beautyblender er optimal til mørkere produkter såsom bronzer, selvbruner, contouring, og når du anvender mørkere nuancer af foundation og concealer. Den sorte er oprindeligt udviklet til professionelle makeupartister. 

Beige Beautyblender - Her har vi en beautyblender, som er specielt udviklet til foundation, som også er beige, hvorfor beautyblenderen ser lidt pænere ud efter brug. Men det der er vigtigt ved denne er, at den ikke suger så meget som de andre, hvorfor det er muligt at påføre et tykkere lag foundation. 

Hvid Beautyblender - Det specielle ved den hvide beautyblender er, at den er helt fri for farvestoffer, og egner sig derfor ekstra godt til den sensitive hud. Den er især god til ansigtscremer, øjencremer, sera og primere på grund af farven. 

Micro Mini Beautyblender - Den perfekte beautyblender til præcision, såsom ved påføring af øjencremer, pudderøjenskygge eller til concealer under øjnene. Den fylder omkring 1/4 af den almindelige beautyblender, men virker ellers på samme måde. Pakken indeholder dog to beautyblenders. 

Beautyblender Bodyblender - Denne er en beautyblender til kroppen. Perfekt til selvbruner og body lotion. Den er også god til contouring og highlighting på kroppen.  

Beautyblender Bloetterazzi- Den her er god til at opsuge sved og overskydende olie på huden, uden at ødelægge makeuppen. Den skal, til forskel for de andre, anvendes tør. Pakken indeholder to beautyblenders og et spejl. Sådan anvender du en Beautyblender

En beautyblender skal bruges fugtig, det vil sige, at man skal skylle den under vand, og klemme på den under vandet, så den suger vandet og vokser sig større. Så klemmer man alt vandet ud, og tørrer den i et rent håndklæde - beautyblenderen er klar til brug. 

Påfør foundation, eller det produkt du skal anvende, på bagsiden af din hånd eller direkte i ansigtet, så du har det bedste udgangspunkt for at lægge en flot makeup. Pointen med beautyblenderen er så at duppe produktet i ansigtet, og ikke gnide det ind som med en børste. Brug den runde ende for at få et ensartet resultat i hele ansigtet. Den spidse ende er ideel rundt om næsen, under øjnene og andre steder der kræver mere præcision. 


Sådan vasker du en Beautyblender 

Der er flere måder at vaske en beautyblender på, og internettet er fuld af gode forslag. Et af de mest sikre måder at gøre det på er dog ved at bruge sæbe der er specielt udviklet til det, blandt andet The Original Beautyblender Liquid Blender Cleanser

Du kan rense din beautyblender med Blender Cleanser under vand ved at gnide beautyblenderen mod sæben og dermed lave skum. På den måde fjerner du snavs, bakterier og makeup. Det kan gentages, hvis nødvendigt. 

Med hjælp fra Blender Cleanser bliver beautyblenderen som ny igen. Du kan også med fordel bruge den til at rense dine makeup svampe og pensler med. 

TIP! Hvis du vil bruge produkter, du har derhjemme til at rense din beautyblender med, kan du enten finde flydende opvaskemiddel, babyolie, madolie eller kokosolie frem og blande det sammen med vand, og lade dine beautyblenders ligger der, gerne natten over. 

Når den skal tørre, kan du benytte det etui den kom i, eller du kan lægge den på et rent stykke køkkenrulle eller håndklæde.


Den er god nok