Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

THE ORIGINAL BEAUTYBLENDER

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

THE ORIGINAL BEAUTYBLENDER

The Original Beautyblender
I enhver makeup artists hånd med respekt for sig selv, kan man i disse dage finde en beautyblender. Beautyblenderen, som blev opfundet for ni år siden af Rea Ann Silva, er blevet et fænomen i beauty industrien, og med god grund. Beautyblenderen er det bedste værktøj til at påføre din makeup med, både foundation, BB cream, CC cream, creme blush, og under eyes produkter.

Følg Rea Ann Silvas råd, for optimal brug af beautyblenderen: Fugt svampen indtil den er gennemfugtet, klem overskydende vand ud af den og dyp den i det ønskede makeup. Derefter skal du stille og roligt duppe produktet i ansigtet, imens du trykker meget lidt. Den bevægelse gør, at din makeup bliver blandet godt ind i huden samtidig med at overskydende foundation (eller hvad det nu er) bliver i svampen, hvorfor din hud kommer til at få et meget mere naturligt og ensartet look.

I bund og grund er pointen med beautyblenderen, at man får en bedre dækning med mindre makeup, og med den spidse, er det muligt at komme til steder, hvor det normalt ikke er så nemt at komme til, såsom under øjnene, rundt om næsen og langs læberne.

Der er ingen tvivl om, at beautyblenderen er fantastisk til at lægge makeup, men den er også rigtig god at have ved hånden, hvis du for eksempel kommer til, at putte for meget foundation eller blush på. Istedet for at tage det af og starte forfra, kan du bruge beautyblenderen når den er tør, og derefter fjerne klovnekinderne eller de grimme linier ved kæben. Det fjerner simpelthen overskydende makeup, uden at efterlade spor.

Men beautyblenderen er ikke kun fantastisk til makeup, den er nemlig også perfekt til at påføre for eksempel solcreme i ansigtet. Formålet med svampen er jo, at få en ens dækning når man tager solcreme på, og det er lige præcis det beautyblenderen kan hjælpe med. Du skal bare dyppe svampen i solcreme, og derefter duppe det i ansigtet, for et ensartet resultat. Det samme gør sig iøvrigt gældende for selvbruner, serum og ansigtscremer.

Beautyblenderen kan med andre ord alt, og vi elsker den!
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus