Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Milani makeup

Milani makeup - brandet de kendte sværger til!

Af blogger Camilla vingaard
Det amerikanske makeupbrand Milani er megahypet blandt makeupartister og Hollywoodstjerner - Læs her hvorfor!

Det amerikanske makeup brand Milani, er måske ikke så kendt i Danmark. Men i L.A. hvor det har sin oprindelse, er det brugt at de store Hollywood stjerner.. og med god grund! Deres produkter passer nemlig til alle hudtyper- og toner. Milani har med sit unikke navn, taget inspiration fra mode-mekkaet Milano. Milani giver glimmer og glamour til både den daglige og festlige makeup. Især i den søde juletid kan Milani tilbyde nogle produkter der er lidt udover det sædvanelige. De har bl.a. en dyb rød læbestift, en brun gel til at fremhæve øjenbrynene og give kant, en lyserød blush med et gyldent highlight i, en lyserød/nude læbestift, til at pifte mandagsmakeuppen op. Herudover har de en lækker læbe olie, der fugter læberne i den kolde juletid. Uanset hvad du er på udkig efter, så har Milani det du har brug for! 


Milani sikrer flotte røde læber

Er du på udkig efter den helt rigtige rød? Så er jeg ret sikker på, at det er den her fra Milani du er på udkig efter. Denne røde matte iconic læbestift er helt unik, hvis du spørger mig. Det er en meget dyb rød, jeg ville nok kalde den julerød. Det er ikke en orange-rød, men den helt rigtige røde farve her til jul! Normalt er jeg ikke specielt vild med rigtige læbestifter, jeg bruger primært flydende matte farver (lipstain). Dog må jeg til min store overraskelse sige, at den sidder usædvanligt godt! Den er nem at påføre, og den fugter faktisk læberne selvom den er matte. Det er helt bestemt månedens makeup overraskelse! 

Læbestiften findes også i nude, og det er min absolutte favorit til hverdagen! Denne nude læbestift er også fugtgivende for læberne, og klumper ikke sammen. 


Highlighting blush

Få en naturlig glød i kinderne med denne smukke baked blush fra Milani. Farvepigmenterne i denne blush er ret kraftige, så den er drøj i brug, hvilket betyder at du ikke skal bruge særlig meget af gangen! Hvad endnu bedre er, at når du bruger denne blush, så behøver du faktisk ikke at bruge en highlighter! Jeg ved ikke helt hvordan den er baked, men jeg ved at den gør din highlighter on fleek, når du bruger denne til dine kinder. Den giver en flot naturlig farve til kinderne, og måske især når man er lidt vinterbleg som jeg selv! 


Fremhæv dine øjenbryn 

Giv dit ansigt kant, og fremhæv dine øjenbryn med denne fantastisk bryn gel med farve. Det giver ansigtet kant, og fremhæver samtidig dine kindben, når øjenbrynene er tydeligere. Den er god uanset om det er onsdag eller lørdag. Øjenbryn er nemlig essentielt at fremhæve, for at give dit ansigt form. Jeg er vild med den brune, for den er én nuance mørkere end mine egne bryn – og det får dem samtidig til at sidde, så der aldrig er nogle bryn hår der stikker den forkerte vej. 


Fugt læberne med kokosolie 

En lipgloss med fugt, det er den bedst enkle beskrivelse til denne læbe olie fra Milani. Det er en super fugtgivende lipgloss med et god dosis shine og en ret god duft faktisk! Den er lavet til at hjælpe dine med at hele og komme sikkert igennem den kolde vintertid. Denne variant med granatæble, er ekstra beskyttende mod kulden og tørre læber. Den ligger sig som et beskyttende lag oven på dine læber, og det føles faktisk helt vildt rart. Man kan næsten mærke, hvordan produktet beskytter ens læber. 


Den er god nok