Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Tandblegning Warpaint

Tandblegning med aktivt kul, virker det?

Af Camilla Klarskov
Vores blogger Camilla har testet tandblegning med aktivt kul. Læs mere om hvad det lover og om det lever op til det!

Har du nogensinde drømt om et såkaldt Hollywood-smil? Tja, det er vi nok mange, der har gjort på et eller andet tidspunkt. Men hvad stiller man egentlig op, når man passer og plejer sine tænder, som man skal, men alligevel synes, de vedbliver gule eller misfarvede? 

Man kan eksempelvis betale tusinder af kroner for en tandblegning på en klinik – men det er ikke så økonomisk forsvarligt for alle os, der ikke ønsker at lægge pensionsopsparingen hos tandlægen. Man kan også følge nogle tvivlsomme husråd og børste sin tænder i bagepulver – men det vil ødelægge tændernes emalje, og dermed gøre mere skade end gavn. Eller man kan prøve den superpopulære teeth whitener fra Warpaint, der er en 100% naturlig tandblegning, som oven i købet er til at betale. 


Hvad er tandblegningskul, og hvordan fungerer det?

Tandblegningsproduktet fra Warpaint kommer i form af et sort pulver, der hovedageligt består af aktivt trækul fra kokosnøddeskal. Udover trækullet, der hjælper med at fjerne misfarvninger fra tænderne, indeholder Warpaint også bentonite ler, som med dets kalkindhold både styrker tænder og tandkød, foruden en kombination af pebermynte, lemon myrtle og appelsinskal, der forebygger og bekæmper infektioner, og samtidig efterlader munden frisk og velplejet. 

Altså er der tale om naturlige, økologiske og veganske ingredienser, som nænsomt plejer og bleger dine tænder – så du behøver absolut ikke frygte for farlige kemikalier eller andre ubehageligheder, man typisk kan finde i tandblegningsprodukter.


Hvordan bruger man tandblegningskul?

Huskede vi at nævne, at Warpaint er supernemt og hurtigt at anvende? Det eneste du skal gøre er at dyppe en ren, våd tandbørste i det sorte pulver, og dernæst fordele produktet over tænderne med små cirkulære bevægelser i et par minutter, præcis som når du børster dine tænder normalt. Smil nu til dig selv i spejlet, og få et godt grin (hvorfor vil du ikke være i tvivl om, første gang du anvender produktet). Skyl bagefter munden – that’s it!

Du kan gentage så ofte du ønsker, men husk stadig at børste dine tænder med almindelig tandpasta som normalt.  


Virker tandblegningen?

På trods af en del skepsis på forhånd, kan jeg med glæde konstatere, at Warpaint-pulveret rent faktisk lever op til dets løfter, og jeg har allerede efter et par ugers brug set en forbedring. Hvis du er født med naturligt gule tænder, vil Warpaint formentlig ikke være din mirakelkur, men hvis dine tænder derimod bærer præg af misfarvninger fra te, kaffe, rygning, rødvin og lignende syndere, kan dette produkt meget vel være løsningen for dig. Faktisk vil jeg anbefale Warpaint til alle – også dem, der har været velsignede med kridhvide bisser, så potentielle misfarvninger forebygges, før skaden er sket.


Tandblegningspen - en anden form for tandblegning

Hvis du foretrækker en anden form for tandblegning, findes der også de populære tandblegningspenne, som har været på markedet i noget tid efterhånden. De fungerer ved at du i en periode bruger pennen hver aften, efter du har børstet tænder, lader produktet sidde på i ca. 1 minut, hvor dine læber ikke må røre tænderne.  Derefter skylder du munden grundigt, og må ikke spise et par timer bagefter. 

Den er god nok

Den er god nok. Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab. Første måned er gratis, herefter koster det 89,-/md. . og kan opsiges til udgangen af en medlemsperiode. Læs mere

Vores medlemspriser ER meget lavere end normalprisen. Vi køber nemlig et stort udvalg af produkter med ægthedsgaranti direkte fra de største leverandører - så vores medlemmer kan få dem billigt.

Vil du også sige farvel til overpriser? Køb til medlemspris, så opretter vi automatisk et medlemskab med din første ordre.

Prisen for medlemsskabet er kun 89,-/md og fortsætter automatisk til det opsiges - til udgangen af en medlemsperiode. Første måned er gratis. Læs mere

Bliv medlem