Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

TANDBLEGNING

Besparelsen er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Den første måneds medlemskab er gratis (herefter 89,-/md.) og kan opsiges når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

TANDBLEGNING

Tandblegning

Drømmer du om flotte hvide tænder, så prøv den populære og billige tandblegningspen. Tandblegningspennen bleger ved hjælp af Carbamid Peroxid, der er en mild og skånsom metode til at få et flot hvidt smil igen.

Tandblegning hjemme

Her på siden finder du to forskellige udgaver af gode tandblegningspenne til en super billig pris. Først og fremmest findes den klassiske guld tandblegningspen til kun 9 kr, som er meget populær. Denne tandblegningspen kan bruges op til 30 gange, og giver hurtigt et flot resultat, og markant hvidere tænder. Den gyldne tandblegningspen er nem at bruge, og kan bruges så tit du har lyst, som en effektiv tandblegning derhjemme.

Derudover findes også Nano Tandblegningspen, der anvender en effektiv nanoteknologi til at blege tænder. Pakken med den billige nano tandblegningspen i, indeholder flere strips til tandblegning, så du kan gentage tandblegnings behandlingerne, indtil du er tilfreds med resultatet. Nano tandblegning er mild tandblegning uden brug af kemikalier, som også kan bruges hjemme.

Undgå gule tænder

Kaffe, rygning og meget andet kan med tiden gøre tænderne gule og misfarvede. Med en tandblegningspen, kan du selv let blege dine tænder og fjerne misfarvninger. En tandblegningspen er oplagt, som en hurtig tandblegning f.eks. inden du skal til fest, eller blot som en nem måde at få dit hvide smil tilbage.

Slip for at betale en formue for tandblegning hos tandlægen, og lav din egen tandblegning hjemme foran spejlet. Alt du skal bruge er en tandblegningspen, som du selv påfører dine børstede tænder. Efter få minutters behandling, kan du skylle munden og se resultatet, og allerede efter få behandlinger med din tandblegningspen, vil dine tænder blive hvide igen.

Du kan eventuelt tage et før og efterbillede af dit smil, og tydeligt se forskellen og de fantastiske resultater, som en tandblegningspen kan give. Det bedste ved vores udvalg af tandblegningspenne er den billige pris. Tandblegning behøver ikke være en dyr affære til flere tusind kroner. En billig tandblegningspen til 9 kr eller en nano tandblegningspen, er en billig løsning, som fjerner misfarvninger og sikrer hvide tænder.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus
Luxplus er en webshop og en medlemsklub. Medlemskab koster kun 89,-/md., kan opsiges når du vil - og den første måned er helt gratis. Når du handler til vores medlemspris, opretter du også et medlemskab.

Som medlem får du store besparelser på vores produkter, samt fri fragt på ALLE ordrer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen. Læs mere om Luxplus.