Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Større læber med lip plumper

Større læber uden kirurgi?

Af Frisør Simone Keller
Det er smukt med fyldige læber, men hvis du heller ikke er så meget til nåle, kan du få et tip til større læber uden med lip plumper.

Et af de mest populære steder at få botox eller filler er i læberne – og det er da også smukt med store fyldige læber, men hvis du ligesom jeg, ikke er så meget for nåle og sprøjter, så læs med her om, hvordan du opnår øget fylde i læberne uden dyr og smertefuld behandling.

Få fyldigere læber med lip Plumper 

Mange piger drømmer om fyldige læber, og her er lip-plumper umiddelbart den nemmeste og billigste måde at opnå det på.  Lip-pumper sørger overordnet set for at sikre en stigende blodtilstrømning til læberne, så de bliver større. Dette er en midlertidig men øjeblikkelig effekt, som egner sig perfekt, når du for eksempel skal i byen. 

Lip plumper nr. 1

Et af de bedstsælgende produkter hos Luxplus, når det kommer til lip-plumper er uden tvivl Evelines Lip Therapy Sugar Lip Scrub & Lip Filler. Sættet består af to trin, hvor du først skal bruge den læbescrub der følger med, som indeholder nærende olier, der blidt fjerner de døde hudceller, samtidig med at den stimulerer blodcirkulationen, og forbereder læberne på næste skridt, som går mere i dybden. 

Næste skridt består nemlig af hyaluronsyre, som skal smøres på læberne, og sørger for øjeblikkelig mere blodtilførsel til læberne, som så får læberne til at svulme lidt op. Effekten vil stille og rolig aftage igen efter et par timer. 

Lip plumper nr. 2

Jeg har desuden testet XLash – Xlips Plumper instant Lip Plumping Balm, som er en læbeforstørrende pleje, som er helt smertefri. 

Den forstørrer læberne ved at øge blodgennemstrømningen i læberne samt elasticiteten af blodkarrene. På den måde bliver de fine linjer omkring læberne også formindsket og gør læbekanten mere tydelig. 

Xlips skal helst bruges morgen og aften for den bedste effekt. Faktisk kan den også bruges udenpå din læbestift eller i stedet for din læbepomade.

Hvis du allerede har fået en professionel læbeforstørrende behandling, kan den hjælpe med at holde resultatet vedlige.

Disse billeder er taget efter brug af Xlips Plumper Instant Lip Plumping Balm morgen og aften i  tre dage. Jeg kunne hurtigt fornemme at den arbejdede med en prikkende følelse, og også hurtigt tydeligt se forøgelsen, men heldigvis på en helt naturlig måde. Jeg synes det er som om læberne bliver lidt hævede, hvilket faktisk er ret flot.

Et lille minus ved denne Lip Balm er smagen, men den gør hvad den lover, og læberne efterlades bløde og fugtige. 

Den er god nok