Kun for medlemmer:
  • Spar på alt
  • Altid gratis fragt
  • Spar ekstra med BonusCash
Kun for medlemmer:
Spar på alt
Altid gratis fragt
Spar ekstra med BonusCash
Sådan styler du dine krøller, mand!

Sådan styler du dine krøller, mand!

Af Simone Keller | Frisør og hårekspert
Har du naturlige krøller, men mistet modet i kampen om styling? Læs frisørens tips til, hvordan du lærer, at styre dine krøller.

Er du mon én af de mænd, som hver måned får klippet dine krøller af, fordi du ikke helt ved, hvad du skal gøre af dem? Så synes jeg du skal læse med her. Krøller behøves nemlig ikke være mere tidskrævende eller besværlige at style for dig - og faktisk synes mange kvinder (og mænd) at krøller kan være ret maskuline og lækre. Her får du tips og tricks til, hvordan krøllerne kan blive dit stærkeste våben, når tøsernes opmærksomhed skal tiltrækkes.

Krøller eller ej

Personligt, synes jeg, at hår med krøller er noget af det lækreste der findes! Måske er det fordi jeg selv har helt glat hår, og gerne vil prøve at have det helt modsatte? Sådan er der hvert fald mange som har det omvendt - altså, de ønsker et glat hår i stedet for det krøllede. Dét synes jeg er synd, og jeg har i flere år prøvet at guide mange mænd og kvinder til at style deres krøller, så de begynder at holde af det. 

Argumentet for at mange mænd ikke bryder sig om deres krøller er, at de føler det bliver for kruset og stort, og hurtigt kommer til at ligne en rodet høstak. Derfor vil de gerne have helt kort hår, så de kan styre det med en stærk voks. Jeg forstår godt, at dette look som mændene beskriver ikke er særlig attraktivt for dem, og at de derfor søger andre veje, men jeg mener stadig, at der er god mulighed for at tæmme sine krøller og gøre dem maskuline og lækre.

5 hurtige tips og tricks til at mestrer et krøllet hår

1. Med en klipning kommer du langt

Tip nummer et som jeg selvfølgelig skal nævne som frisør er, at en god klipning gør underværker. Der findes nemlig en række klippeteknikker, som hjælper med at holde styr på krøllerne, så de bliver nemme for dig at style. 

2. Skru ned for hårvasken

Undgå for hyppig hårvask. Et krøllet hår er ofte et mere tørt hår, så undgå at vaske det hver dag, og husk at brug en shampoo specielt fremstillet til krøller. Sådan en shampoo hjælper nemlig med at definere krøllet og give dem den her lækre bounce og spændstighed.

3. Style krøllerne

Brug en krøllecreme. En krøllecreme efterlader håret stylet, men uden at det føles stift og for “sat”. Mange mænd ønsker ikke, at man kan se, at håret er for stylet. Derfor er en krøllecreme et rigtig godt redskab til dig, da den giver krøllet et defineret look og samtidig gør det lækkert fugtet at se på. (På den naturlige måde, selvfølgelig).

4. Fugtigt hår er bedre at style

Sæt håret mens det er håndklædetørt. Dine krøller samler sig bedre, når håret er vådt og blot tørret med et håndklæde. Brug en bredtandet kam, og kram din krøllecreme i herefter.

Hvis du ønsker at føntørre dit hår, så brug en stor diffuser, som kan klikkes på føntørrens hovedstykke. Den fremhæver krøllet, og holder dem glansfulde. Undgå for guds skyld at rede håret mens det er tørt! Fugt altid håret de morgener, hvor du ikke vasker det. At redde et tørt hår med krøller giver et resultat ala en fuglerede. Not nice.

Luxplus har et stort udvalg af hårtørrer til billige priser og i høj kvalitet - se hele deres udvalg her.

5. Vælg de rigtige stylingprodukter

De stylingprodukter til krøllet hår, som jeg kan anbefale er bl.a. fra Tigi. Tigi fremstiller virkelig gode krøllecremer, som definerer krøllerne og giver en smule hold, hvilket gør, at du kan køre fingrene igennem håret i løbet af dagen, uden de sidder fast i stylingen. Læs mere om Tigi - her. Redken og KMS California har også gode krøllercremer i deres sortiment, som er værd at se nærmere på. Se alle Luxplus stylingprodukter til mænd - her.

Fandt du ikke hvad du søgte, så se det fulde sortiment af stylingprodukter til håret fra Luxplus - her.

Jeg håber, at du kan bruge et par af disse 5 tips, så dine krøller bliver fulde af liv, og får den opmærksomhed de fortjener.

Den er god nok