Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

KMS CALIFORNIA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KMS CALIFORNIA

KMS California
KMS California har eksisteret på markedet i 40 år, og har gennem tiden skabt en række prisvindende produkter. KMS består af 10 forskellige produktserier, som består af blandt andet shampoo, conditioner og diverse stylingsprodukter. Alle produkterne er egnet til både mænd og kvinder. Dog er især Addvolume, Headremedy, Hairplay og Hairstay produktserierne perfekte til mænd. KMS California passer til alle hårtyper, og på grund af deres alsidige sortiment, finder du let det produkt, der passer til dine specifikke stylingbehov.

KMS California kombinerer naturlige ingredienser med eksotiske dufte som blandt andet; aloe vera, vanilje, appelsin og mint. Resultatet er et glansfuldt, sundt og ikke mindst velduftende hår. Alle ingredienser er naturlige og trænger ind i håret, hvor de genopbygger, styrker og beskytter dit hår. Alle produkter er glutenfri, bortset fra Moistrepair produktserien. Ønsker du produkter som ikke indeholder parfume, så skal du købe Headremedys sensitive shampoo. KMS California er en miljøbevidst virksomhed, hvorfor de kun anvender emballage, som er genanvendelig. Og lever du en vegansk livsstil, vil du nok finde det tilfredsstillende at vide, at størstedelen af KMS Californias produkter tager højde for dette. Derudover tester KMS California ikke deres produkter på dyr. Følger du brugsvejledningen kan du med god samvittighed også anvende KMS’ produkter under din graviditet.

KMS har 10 forskellige produktserier, så det burde være muligt at finde en der passer præcis til dig. Luxplus forhandler både hårspray, conditioner, hårlotion, hårkur, hårcreme, shampoo, hårolie og krøllespray. Du kan blandt andet finde produkter fra serierne; Tame Frizz, Hair Stay, Add Volume og Colorvitality. Du kan vælge enten at blive i én produktserie eller mixe den med forskellige produktserier. KMS California anbefaler dog, at du anvender produkterne fra start til slut, for at opnå de bedste resultater.

Farver du dit hår, kan du også roligt anvende produkterne fra KMS California, da de er milde nok til dagligt brug på farvebehandlet hår. Særligt Colorvitality produkterne har en formel, der er specielt udviklet til at bevare farvespil og forhindre farvetab.

Så hvad enten der er tale om ekstra volumen, tørt hår, krøllet hår, balsam, shampoo, hårspray eller behandlinger, så er der potentiale til at finde dit nye favorit hårprodukt blandt KMS Californias mange produkter.
Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus