Tilføjet som favorit
Fjernet som favorit

KMS CALIFORNIA

Besparelsen på medlemspriser er udregnet i forhold til normalprisen. Medlemspriserne på luxplus gælder kun for medlemmer. Du kan blive medlem med din første ordre. Medlemskabet koster 89,-/md. og den første måneds medlemskab er altid helt gratis - og du kan opsige lige når det passer dig. Se alle dine fordele ved at være medlem hos luxplus.

KMS CALIFORNIA

KMS California

Er du på udkig efter plejende og effektivvirksom hårpleje med afsæt i innovativ teknologi, så kan KMS California meget vel blive dit nye go-to hårplejebrand. KMS California har mere end 40 år på bagen og er igennem tiden blevet rost og prisbelønnet for sine nytænkende hårprodukter. Hos Luxplus fører vi produkter fra KMS California til særligt attraktive priser - se udvalget her på siden. 

KMS California: Innovativ og beskyttende hårpleje

KMS California har eksisteret på markedet i mere end 40 år og har gennem tiden skabt en række prisvindende produkter. KMS består af 10 forskellige produktserier, hvori shampoo, conditioner og et hav af stylingprodukter indgår. Alle KMS Californias produkter er egnet til både mænd og kvinder. Dog er især Add Volume, Headremedy, Hair Play og Hair Stay produktserierne særligt velegnede til mænd. Produkterne fra KMS California er udviklet så de passer til alle hårtyper, og på grund af det alsidige sortiment, bliver det ingen udfordring at finde et produkt, der passer til dine specifikke behov for hårstyling og hårpleje.

Hos KMS California går pleje, glans og duft hånd i hånd

KMS California kombinerer naturlige ingredienser med eksotiske dufte som blandt andet aloe vera, vanilje, appelsin og mint. Resultatet er et glansfuldt, sundt og ikke mindst velduftende hår. Alle ingredienser er naturlige og trænger ind i håret, hvor de genopbygger, styrker og beskytter dit hår. Alle KMS Californias produkter er glutenfri, lige med undtagelse af Moist Repair produktserien. 

Vælg hårprodukter med fokus på miljø og dyrevelfærd

KMS California er en miljøbevidst virksomhed, der kun anvender emballage, som er genanvendelig. Lever du en vegansk livsstil, vil du nok finde det tilfredsstillende at vide, at størstedelen af KMS Californias produkter tager højde for dette. Derudover tester KMS California ikke deres produkter på dyr. Følger du brugsvejledningen, kan du med god samvittighed også anvende KMS Californias produkter under din graviditet. 

Find den helt rigtige KMS California-serie til dit hår

KMS California tilbyder 10 forskellige produktserier, så det burde være muligt at finde en, der passer perfekt til dig. Luxplus forhandler både hårspray, hårlotion, hårkur, hårcreme, shampoo, conditioner, hårolie og krøllespray. Du kan blandt andet finde produkter fra serierne Tame Frizz, Hair Stay, Add Volume og Colorvitality. Du kan vælge enten at holde dig til én produktserie eller at kombinere produkter fra flere forskellige serier. KMS California anbefaler dog, at du giver produkterne tid til at virke og derfor benytter et givent produkt indtil det er opbrugt, for at opnå de bedste resultater. 


Farver du dit hår, kan du også roligt anvende produkterne fra KMS California, da de er milde nok til daglig brug på farvebehandlet hår. Produkterne fra serien Color Vitality har en særlig formel, der er specielt udviklet til at bevare farvespil og forhindre farvetab i farvet hår. 


Om end du har brug for ekstra volumen, pleje til tørt hår, kontrol af krøllet hår, hold til din hårstyle eller blot gode produkter til løbende vask og pleje, så er der potentiale for at du finder dit nye favorithårprodukt blandt KMS Californias mange produkter.

Udforsk vores udvalg af billige produkter fra KMS California

Her på luxplus.dk finder du et rigt udvalg af KMS California hårprodukter til særdeles attraktive priser. Hos os kan produkterne fra KMS California altid købes billigt og du kan derfor trygt afprøve produkterne uden de store omkostninger. Udforsk vores aktuelle udvalg af billig hårpleje og hårstyling fra KMS California her på siden.

Luxplus anvender cookies og 3. parts cookies til bl.a. at huske dine indstillinger og give dig en bedre brugeroplevelse.
OK
Velkommen til Luxplus